Σκηνικό άνευ προηγουμένου στο Star Academy! Έξαλλος ο Μουρατίδης: \"Να απολυθεί αμέσως...\" Τι συνέβη;

Σκηνικό άνευ προηγουμένου στο Star Academy! Έξαλλος ο Μουρατίδης: \

Στο χθεσινό live του Star Academy, είδαμε να γίνονται πολλά ευτράπελα, όπως για παράδειγμα αυτό με την Αγγελική Ηλιάδη, της οποίας φάνηκαν λίγο τα οπίσθια. (Δείτε εδώ αναλυτικά).


Ωστόσο, χθες ένας από τους υποψηφίους για αποχώρηση, ήταν ο Μάκης. Ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε το "Καίγομαι και σιγολιώνω" και ενθουσίασε τους κριτές, με τον Άννα Βίσση και τον Νίκο Μουρατίδη να του βάζουν 10!

Φυσικά, με αυτή την ερμηνεία, όλοι αναρωτηθήκανε για ποιο λόγο αυτός ο διαγωνιζόμενος να βρεθεί προτεινόμενος! Διαβάστε παρακάτω...



"Ποιος σε έβαλε προτεινόμενο; Να απολυθεί αμέσως! Να συλληφθεί", είπε έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης και ο Βασίλης Δεναχής,καθηγητής τους, έσπευσε να απαντήσει για τους λόγους που έφεραν τον Μάκη σε αυτή τη θέση. Συγκεκριμένα είπε: "Δουλειά των καθηγητών φωνητικής είναι να βλέπουν πιο μπροστά από το προφανές. Ο λόγος για τον οποίο έχω ψηφίσει εγώ τον Μάκη αυτή τη φορά είναι διότι βλέπω μια λαρυγγοφαρυγγική προσέγγιση του τραγουδιού του η οποία με ανησυχεί. Την οποία την βλέπω πολύ σταθερά. Την οποία δεν την εφαρμόζει στα μαθήματα, αλλά στη σκηνή πάνω το κάνει πάρα πολύ εκτενώς. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Οπότε από τη δική μου θέση κάνω αυτή την προσπάθεια να τον βάλουμε λίγο σε σειρά φωνητικά."

Φυσικά, αυτή η ατάκα του για το λαρρυγοφαρυγγικό τραγούδισμα του παίκτη, χρησιμοποιήθηκε ως αστείο ανάμεσα στους κριτές και η Άννα Βίσση εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία της: "Παιδιά οι τραγουδιστές δεν γεννήθηκαν για να αρέσουν στους καθηγητές. Στον κόσμο πρέπει να αρέσουν".

Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

«Πάχυνες όμως…κρέμασαν τα προγούλια σου»: O Μένιος Φουρθιώτης κράζει τον συνεντευξιαζόμενο του – Απίστευτες ατάκες…(Βίντεο)

Είναι επίσημο! Χωρίς Super Star Academy την επόμενη εβδομάδα! Η ανακοίνωση του Mένιου Φουρθιώτη! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Δεν υπάρχει! Τα απίστευτα σχόλια του Φουρθιώτη για τον Λιάγκα: «Βρείτε του αγοριού μια κοπέλα κατά προτίμηση…φουσκωτή! (Βίντεο)