Έντονη συγκίνηση της Φαίης Σκορδά on air με τον Άγγελο Πυριόχο! Η εξομολόγηση ψυχής για τη νέα του ζωή, και τη σχέση του με το Θεό! (Βίντεο)

Έντονη συγκίνηση της Φαίης Σκορδά on air με τον Άγγελο Πυριόχο! Η εξομολόγηση ψυχής για τη νέα του ζωή, και τη σχέση του με το Θεό! (Βίντεο)

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Άγγελος Πυριόχος.


Η Φαίη συγκινήθηκε έντονα βλέποντάς τον να μπαίνει στο πλατό και έσπευσε να τον αγκαλιάσει, έτοιμη να δακρύσει. Δείτε την υποδοχή στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο αγαπημένος δημοσιογράφος, με τον οποίο είχε συνεργαστεί η Φαίη επί σειρά ετών, στα πρώτα της βήματα, ζει μόνιμα στη Ζάκυνθο πλέον και δεν δίστασε να προβεί σε μία εξομολόγηση ζωής που συγκίνησε. Η Φαίη έπλεξε το εγκώμιο του Άγγελου Πυριόχου και του πέταξε μία ατάκα που τον άφησε κάγκελο!

"Σε περίμενα πιο μεγάλο! Είσαι πολύ φρέσκος!" "Εγώ πάλι θυμάμαι αυτά τα πόδια έτσι όπως είναι! Εγώ από τον χώρο αγάπησα 3-4 πρώτα, εσένα σε βάζω στην πρώτη θέση!" απάντησε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: "Η σχέση μας ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Η Ζάκυνθος ήταν όνειρο ζωής να προλάβω να πάω να ζήσω λίγο τους δικούς μου. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος δεν πρέπει να εφησυχάζει. Πόσα χρόνια να είσαι παρουσιάστρια; Πόσα χρόνια να είσαι δημοσιογράφος σε μια εφημερίδα; Πρέπει να τρως χαστούκια στη ζωή σου, για να ξαναστέκεσαι στα πόδια σου. Ο εφησυχασμός είναι σαν θάνατος. Δεν τελείωσε επειδή παρουσιάζεις στην τηλεόραση, εσύ τελειώνεις! Πρέπει να δοκιμάζεις, και ξεκινάς τη ζωή σου από την αρχή!" εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

"Πλέον σχολιάζω πολιτικά στο ραδιόφωνο και εργάζομαι σε δύο κινηματογράφους. Το πρωί ξυπνάω και πηγαίνω στο χωράφι. Μετά πάω γυμναστήριο, μετά στο ραδιόφωνο και μετά στη μητέρα μου." Η Φαίη έστειλε τα φιλιά της στη μητέρα του δημοσιογράφου, και εκείνος συνέχισε: "Μετά πάω ξανά στο χωράφι, και μετά στο σινεμά. Φτάνει με το θέατρο. Έγιναν δυο παραστάσεις, έκαναν επιτυχία και τελείωσε. Συνεχίζω να γράφω, αν τύχει, έτυχε. Δεν κυνηγάω τίποτα πια, τα αφήνω να ερθουν όπως θέλει η ζωή. Ίσως να ήθελα να κάνω μια ταινία. Είμαι περήφανος για τις αποφάσεις που μου έχουν ανατρέψει τη ζωή. Και μου τη δίνει στον Έλληνα ότι βλέπει το Survivor, αλλά δεν κάνει κάτι για να επιβιώσει! Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Συνέχισε, αποκαλύπτοντας έναν διάλογο που είχε με τη Φαίη στο τηλέφωνο στις δύσκολες εποχές, αλλά και τη σχέση του με την πίστη και το Θεό: "Πρέπει να πιάσεις πάτο για να βγεις στην επιφάνεια, και αυτή η διάδρομη είναι επώδυνη, αλλά σε κάνει να ζεις! Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν δυστυχισμένοι στην Αθήνα, και δεν γυρνάνε στην περιφέρεια, μένουν στην Αθήνα άνεργοι! Θυμάσαι που μου είχαν κάνει άυξηση και μου λες γιατί φεύγεις, και σου λέω μπορεί να μη μας πληρώνουνε, και με παίρνεις τηλέφωνο μετά από καιρό και μου λες "Δεν μας πληρώνουνε!"

Δεν πιστεύω στο Θεό της εκκλησίας, δεν μπορώ τους παπάδες, δεν μπορέι να έχει αυτούς τους ανθρώπους εκπροσώπους του, οι περισσότεροι είναι κακοί, ο κλήρος με ενοχλεί. Επικαλούμαι κάτι, πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη, αλλά δεν θα πάω στην εκκλησία. Είναι στιγμές που έχω μια απίστευτη γαλήνη, και πιστεύω ότι κάποιος μου την έχει δώσει.

Πιστεύω στη ζωή μετά, και ακόμη πιο έντονα από τότε που έφυγε ο πατέρας μου. Έχω ανάγκη να τον δω, έχω μια ερώτηση που πρέπει να του την κάνω" είπε και η φωνή του λύγισε! "Όταν ζεις ένα πολύ έντονο γεγονός, βλέπεις πράγματα! Και δεν θέλω να το μειώσω, το έχω γράψει, αλλά δεν ξέρω αν θα το βγάλω! Ίσως όταν φύγω να το αφήσω στις ανηψιές μου να το εκδώσουνε, γιατί μπορέι να κάνει καλό σε κόσμο, είναι πολλοί άνθρωποι που φοβούνται τον θάνατο, αλλά είναι μια φυσική ροή, ε θα πεθάνουμε, και; Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι, αλλά δεν είμαι σίγουρος!" είπε, μιλώντας για το ατύχημά του.

Η κουβέντα πήγε στα παιδιά της Φαίης, με τον Άγγελο να τη ρωτάει τι κάνουν τα παιδιά, και αν ο μεγάλος έχει κορίτσι. Η Φαίη του είπε ότι θέλει να της φιλήσει τη μητέρα του και εκείνος, έκλεισε λέγοντάς της: "Μεγάλη η χάρη σου!" αναφερόμενος προφανώς στο ότι κατέβηκε Αθήνα για χάρη της, ώστε να είναι στην εκπομπή της. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Τανιμανίδη στο κοινό: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και θέλω να σας πω…»

Μας κοροϊδεύουν; Η ατάκα του Μπο, που πρόδωσε το μεγάλο μυστικό του Survivor! Τι συμβαίνει;

Θλίψη! Έφυγε ξαφνικά από την ζωή, γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!