\"Τον έχει βάλει στο βρακί της η Βαλαβάνη!\" Άγριο κράξιμο για τον Ντάνο στο Πρωινό!H αποκάλυψη για τη νέα κλίκα στους Διάσημους! (Βίντεο)

\

Στο Πρωινό σχολίασαν τις εξελίξεις με τη χτεσινή ψηφοφορία στο Survivor, και τα καυστικά σχόλια δεν άργησαν να βγουν στην επιφάνεια.


"Η πρώτη φορά που πήρε προσωπική ασυλία, και όλοι θυμήθηκαν να ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια! Επειδή δεν μπορούσαν να τον ψηφίσουν!" πέταξε το καρφί του ο Κώστας Τσουρός. "Έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι!"

"Εγώ πίστευα ότι θα ψηφίσει την Ευρυδίκη! Τον τιμά το ότι δνε τον ψήφισε!" ανέφερε η παρουσιάστρια. "Έχει μπει στο βρακί της Ευρυδίκης κανονικά ο Ντάνος! Τη φοβάται;Ήξερε να κάνει τσαμπουκάδες με τον Σπαλιάρα και εκεί που έπρεπε, από πείσμα, να την ψηφίσει, δεν το έκανε!" ξέσπασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Διαβάστε παρακάτω...

"Κι ο Σπαλιάρας λέμε είναι αφελής, αλλά..." είπε όλο νόημα ο Τσουρός. "Και ο Κοκκινάκης του έκανε νεύμα να τον ψηφίσει, για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση!" Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:



"Αν το έκανε αυτό o Χανταμπάκης θα είχε γίνει χαμός!" συνέχισε ο Κωνσταντινίδης. "Εγώ το πρόσωπό του Ντάνου δεν το αναγνωρίζω! Το βλέμμα του το είδες; Επιθετικά! Και εξάτμιση πολλή! Φιλιστρίνι!" ήταν μερικά από τα απίστευτα σχόλια που ακούστηκαν κατά του παίκτη των Διάσημων.

"Είναι σε φάση υστερίας στο τρέηλερ του σημερινού!" είπε ο Γεωργαντάς, και η Φαίη προσπάθησε να τον υπερασπιστεί: "Εντάξει, δεν επιτέθηκε σε κάποιον!" και η ομάδα της εκπομπής αναφέρθηκε στη νέα κλίκα στο παιχνίδι:

"Είναι κλίκα με αρχηγό τον Κοκκινάκη! Και μέλη τη Λάουρα και την Ευρυδίκη! Λειτουργούν ύπουλα! Εγώ πιστεύω ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, αλλά είναι πρόσωπο του Σκάι και μπορέι να την κρατήσει μέσα! Πού ξέρετε τι γίνεται;" ανέφεραν τα μέλη του Πρωινού, που υποστηρίζουν την αποχώρηση της Ευρυδίκης με τη Φαίη να εξανίσταται και να λέει: "Μα τι λέτε;" και τη Σάσα τρομοκρατημένη να αναφωνεί:

"Παιδιά, πλάκα κάναμε, μην μας κλείσουν πάλι μέσα αό το Φάληρο και φοράω και τα ριγέ σήμερα!" Η πρωινή παρέα δεν παρέλειψε και να καταφερθεί εναντίον του Μάριου, ο οποίος προέβη σε φραστική επίθεση κατά του Ντάνου, εκφράζοντας άκομψα την επιθυμία να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έπαθε σοκ η Καινούργιου! Οι εικόνες από τη ρημαγμένη βίλα του Γαβαλά και ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της! (Βίντεο)

Ο Αντώνης Κανάκης μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα του! Το πιο γλυκό στιγμιότυπο…(Βίντεο)

Πρωτοφανές! Ο Τανιμανίδης έστησε στον τοίχο τον Αγγελόπουλο! Η άδικη συμπεριφορά του στον Σπαλιάρα και το… «τάπωμα»! (Βίντεο)