Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor! Ποιος αποδείχθηκε «φαβορί» από τις ψήφους του κοινού! Μεγάλη ανατροπή!

Αποκλειστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor! Ποιος αποδείχθηκε «φαβορί» από τις ψήφους του κοινού! Μεγάλη ανατροπή!
News 09.05.2017 09:03
Μεγάλες ανατροπές στο Survivor! Στο αγώνισμα της Δευτέρας οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν αύριο έναν τους συμπαίκτη. Το διαδίκτυο ήδη έχει οργιάσει, με τηλεθεατές που μοιράζονται την γνώμη τους, βρίζουν, κράζουν και όλα αυτά τα καλά…

Αλλά επειδή δεν θέλω να λέω αερολογίες, πάμε να δούμε αποκλειστικά στο Blog μου και το Youweekly.gr, ποιος είναι ο παίκτης που θα επιστρέψει στην Ελλάδα! Είναι αυτός που περιμένουν όλοι; Ή κάποιος άλλος; Διαβάστε παρακάτω..

Αρχικά, πριν ξεκινήσω, αν κάποιος δεν θέλει να μάθει, μην συνεχίσει να διαβάζει γιατί ακολουθούν αποκαλύψεις…

Πάμε τώρα οι υπόλοιποι στα δικά μας! Ξέρετε πολύ καλά, πως οι πληροφορίες που σας δίνω κάθε εβδομάδα για τις αποχωρήσεις στο Youweekly.gr, αντλούνται από το τηλεφωνικό κέντρο και τις ψήφους που καταμετρήθηκαν! Η ψήφος στον κάθε παίκτη είναι θετική και εδώ έχομε μεγάλες ανατροπές…

Υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα Βαλαβάνη, Μπο, Κοκκινάκης, Νάργες! Όλοι στο μυαλό μας έχουμε έναν παίκτη που αντιπαθεί εμμονικά ο κόσμος, όπως είχε γίνει επί εποχές Χανταμπάκη, όμως το παράξενο δεν είναι αυτό. Το παράξενο είναι πως από το πουθενά βγαίνει ένα φαβορί στις προτιμήσεις του κοινού. Αλλά θα είμαι συγκεκριμένη… Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog και του Youweekly.gr, πρώτος στις θετικές ψήφους, με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, είναι..διαβάστε την συνέχεια στο Dimisblog.
Share