Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά το δύσκολο χειρουργείο που πέρασε! Η απάντησή της στις φήμες χωρισμού με τον Μπόγρη και στο ενδεχόμενο νέου γάμου! (Βίντεο)

Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά το δύσκολο χειρουργείο που πέρασε! Η απάντησή της στις φήμες χωρισμού με τον Μπόγρη και στο ενδεχόμενο νέου γάμου! (Βίντεο)

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Έλλη Κοκκίνου. Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του YFSF, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και το πώς διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή.


"Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε. Έχω πολύ καλή ομάδα συνεργατών!" απάντησε στο κοπλιμέντο της Φαίης για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα. "Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου, ενέσιμα ας πούμε, βαριέμαι, δεν κάνω. Ούτε στο σώμα. Μόνο κρέμα και όποτε το θυμάμαι. Μόνο γυμναστική, έχω να κάνω δυο μήνες, γιατί έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο γυναικολογικό, με μεγάλη τομή, που δεν μου επέτρεπε να κάνω γυμναστική, ανυπομονώ να ξαναξεκινήσω!" είπε, αποκαλύπτοντας το θέμα που πέρασε με την υγεία της.

"Δεν είναι κάτι;" ακούστηκε να ρωτά με ενδιαφέρον η Φαίη λίγο μετά, όταν νόμιζε ότι δεν ακουγόταν, και η Έλλη να απαντά: "Όχι, δεν κάνω τίποτα άλλο!". Δείτε την αποκάλυψή της στο βίντεο που ακολουθεί:



"Σε 8 μέρες, κλείνει τα 9 ο Αλέξανδρος μου. Είναι πεισματάρης, Ταυράκι!" δήλωσε όσον αφορά το γιο της, και συνέχισε: "Δεν τον πιέζω ποτέ να κάνει κάτι που δεν θέλει. Η μητέρα μου είναι η δεύτερη μαμά του, είναι παντού, ένας σίφουνας. Είναι μεγάλη η ευθύνη, πρέπει να του μάθεις να είναι ανεξάρτητος. Είναι τρυφερός και δοτικός, σε σημείο που λιώνω, με παίρνει συνέχεια αγκαλιά! Θέλω να μεγαλώσει πιστεύοντας στις δυνάμεις του, ότι θα τα καταφέρει μόνος του, χωρίς την ανάγκη κάποιου, εγώ του δίνω όση παιδεία μπορώ από το σπίτι, του μαθαίνω να σέβεται, κάτι που λείπει από την εποχή μας!

Με κάνει έξαλλη όλο αυτό, να βλέπω στους δρόμους να οδηγούν όπως θέλουν, να κάνουν ησυχία κάποιες ώρες επειδή ξεκουράζεται κάποιος άλλος. Θέλω να με σέβεται ο άλλος και τον σέβομαι κι εγώ. Φυσικά και έχω μαλώσει, έχω ανοίξει παράθυρο δυο φορές. Εγώ θα παρεξηγηθώ, επειδή είμαι η Κοκκίνου; Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Αμέσως μετά, μίλησε για τα σχέδιά της, αλλά και το αν σκέφτεται να ξαναντυθεί νυφούλα: "Στον παιδικό σταθμό, και εκεί χρειάζονται όρια, εκεί τα ηνία τα παίρνουν οι νηπιαγωγοί. Τα παιδάκια είναι από 2,5 έως 5 ετών. Υπάρχουν φορές που πηγαίνω και κάθε μέρα, έχουμε 28 παιδάκια, η μαμά μου είναι πάντα εκεί κάθε μέρα! Δεν θα σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ, τώρα όχι, τώρα δεν ξέρω αν σε 2-3 χρόνια μου ξαναγεννηθεί η επιθυμία! Η ιδιότητά μου είναι "μαμά", και αυτό μου βάζει άπειρα όρια. Ό,τι συμβεί δεν θέλω να επηρεάζει το παιδί, άρα θέλω ό,τι ζω να είναι κάτι ξεχωριστό προς το παρόν! Αλλιώς θα πάρει το παιδί ένα γάμο στα 9 και αλλιώς στα 14 και στα 19!" σημείωσε και συνέχισε:

"Πρέπει να βοηθήσει και ο άλλος γονιός, κι ας μην έχει φτιάξει τη ζωή του! Αν είναι αντίπαλος, τότε είναι πολύ δύσκολο, γιατί μπορεί να γίνεις σαν σάκος του μποξ! Είναι θέμα προτεραιοτήτων, δεν το βλέπω ως θυσία! Είναι θέμα χειρισμού, και ζητάω και βοήθεια αν χρειαστεί!"

Αμέσως μετά, η Φαίη αποκάλυψε ότι ρώτησε μια κοινή τους γνωστή αν εξακολουθεί να είναι μαζί με τον Γιώργο Μππόγρη. Η Έλλη απάντησε: "Είμαστε αρκετό καιρό σε απόσταση, με διαλείμματα, αλλά ναι, είναι ο τρίτος του χρόνος έξω! Καλοκαίρια έρχεται, πέρσι και πρόπερσι είχα πάει, φέτος δεν πήγα καθόλου, δεν έχω χρόνο να πάω, είμαι όλη μέρα non stop!" Αμέσως μετά, μίλησε για το επικείμενο ταξίδι της στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα, αλλά και στη συμμετοχή της στο YFSF, ενώ σχεδιάζει να κάνει και συναυλίες! Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έπαθε σοκ η Καινούργιου! Οι εικόνες από τη ρημαγμένη βίλα του Γαβαλά και ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της! (Βίντεο)

Ο Αντώνης Κανάκης μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα του! Το πιο γλυκό στιγμιότυπο…(Βίντεο)

Πρωτοφανές! Ο Τανιμανίδης έστησε στον τοίχο τον Αγγελόπουλο! Η άδικη συμπεριφορά του στον Σπαλιάρα και το… «τάπωμα»! (Βίντεο)