Η κίνηση που δεν περιμέναμε! Δείτε τι στάση κράτησε η σύντροφος του Βασάλου για τη σχέση τους (Βίντεο)

Η κίνηση που δεν περιμέναμε! Δείτε τι στάση κράτησε η σύντροφος του Βασάλου για τη σχέση τους (Βίντεο)

Τους τελευταίους μήνες, έχουν ακουστεί διάφορα για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου.


Πριν λίγο καιρό, μια σειρά από φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασάλου με μια γυναίκα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου «αποκαλύπτοντας» την αλήθεια για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, με ένα βίντεο στο YouTube γνωστή personal trainer από την Κύπρο ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη γυναίκα που εμφανίζεται στις φωτογραφίες δεν είναι η σύντροφος του παίκτη των Μαχητών!

"Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά γύρω από το όνομά μου και το όνομα του Κωνσταντίνου. Δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου στο θέμα αυτό, γιατί ότι και να πω αυτή η κοπέλα θα συνεχίζει το ίδιο παραμύθι. Εγώ στέκομαι αληθής στα όσα είπα και αυτό θα φανεί στο τέλος. Πολύ ευχαρίστως με το που θα τελειώσουν όλα με το Survivor και θα ξεκουραστεί ο Κωνσταντίνος, θα έρθουμε μαζί να τα πούμε. Απλά θέλω να μας προστατέψω". Διαβάστε παρακάτω...

Η δημοσιογράφος λοιπόν, της είπε: "Πολλοί αναφέρονται σε σας χωρίς να γνωρίζουν καν το όνομά σας πραγματικά, απλά ως μια Κύπρια personal trainer".

Ναι, το έχω προσέξει αυτό, αλλά στο τέλος θα φανεί η αλήθεια και θα μου ζητάνε συγγνώμη. Είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και πολύ ταπεινή. Όσο λίγο και να γνωρίζω τον Κωνσταντίνο που είναι λίγο, γιατί όλα έγιναν ένα μήνα πριν φύγει! Είμαστε και οι δύο πολύ χαμηλών τόνων και αυτός είναι ένας λόγος που δεν ασχολούμαι. Το ίδιο θα έκανε κι αυτός. Εγώ απλά περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι και να ξεκαθαρίσουν όλα".

Αυτή η κίνηση της κοπέλας μας εντυπωσίασε, ενώ άλλες ψοφάνε για αναγνωρισιμότητα εκείνη έδειξε ότι κρατάει χαμηλό προφίλ, καθώς όπως αποκάλυψε δεν θέλει να πει πολλά γιατί θα περιμένει να βγει ο Κωνσταντίνος από το παιχνίδι και να πει ότι θέλει εκείνος.



Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Κατερίνα Λάσπα: Φωτογραφίζεται 9 μέρες πριν την γέννα και αποκαλύπτει: «Πήγα σε παιδοψυχολόγο την κόρη μου γιατί….»

Η πρώτη εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Απίστευτο! Η Ζέτα Δούκα γδύθηκε μπροστά σε όλους στην παραλία, μαζί με τον άντρα της! Αποκλειστικές φωτογραφίες….