\"Η κυρα-Ντίνα η κομμώτρια τη χτένισε;\" Απίστευτο κράξιμο του Πρωινού στην Demy! \"Ήταν σαν Windows \'98!\" (Βίντεο)

\

H πρόκριση της Demy στον χτεσινό ημιτελικό της Eurovision δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την παρέα του Πρωινού.


"Εντυπωσιακή! Μου άρεσε η εμφάνιση, το μακιγιάζ" ξεκίνησε να λέει η Φαίη, και κάπου εκεί άρχισαν τα καυστικά σχόλια του Πρωινού: "Το μαλλί όχι. Η κυρα-Ντίνα η κομμώτρια πρέπει να την έκανε. Νόμιζες ότι θα το τραβήξεις και θα γεμίσεις τη σαλάτα τη χωριάτικη. Έσταζε. Σαν λαδωμένο ήταν! Και πολύ μαρμαρωμένη, σαν άγαλμα!" είπαν Σάσακαι Στέφανος.

"Χτες αυτό που είδαμε ήταν αδιάφορο, ο Φωκάς έχει κάνει παπάδες άλλες χρονιές" συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός "και δεν νομίζω ότι ήταν απλά μίνιμαλ. Αυτό το έυρημα με τον τοίχο δεν φαινόταν καν στην τηλεόραση, ήταν λες και ήταν Windows '98! Το τραγούδι είναι χορευτικό, περίμενα να τη δω να χορεύει! Φαντάζομαι να κουνηθεί μπορεί!" Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν φάνηκε κανένα τρικάκι!" συμπλήρωσε ο Κωνσταντινίδης. Η Φαίη προσπάθησε να δικαιολογήσει τα πράγματα, λέγοντας ότι μπορεί να προσπαθούσε να περάσει μία άλλη αντίληψη.

"Ήθελα μια χαριτωμενιά άλλη! Και το σκηνοθετικό εύρημα το περιμέναμε πιο εντυπωσιακό! Οι κάμερες πήγαν στους χορευτές με το σπασουάρ!" συνεχίστηκαν τα σχόλια. Δείτε τι ειπώθηκε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Η Ζέτα Δούκα γδύθηκε μπροστά σε όλους στην παραλία, μαζί με τον άντρα της! Αποκλειστικές φωτογραφίες….

Κατερίνα Λάσπα: Φωτογραφίζεται 9 μέρες πριν την γέννα και αποκαλύπτει: «Πήγα σε παιδοψυχολόγο την κόρη μου γιατί….»

Η πρώτη εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!