Survivor: Τα πρώτα λόγια της Λάουρα Νάργες μετά την αποχώρηση της! Η αποκάλυψη για την Βαλαβάνη και τον Κοκκινάκη! (Βίντεο)

Survivor: Τα πρώτα λόγια της Λάουρα Νάργες μετά την αποχώρηση της! Η αποκάλυψη για την Βαλαβάνη και τον Κοκκινάκη! (Βίντεο)
Η Λάουρα Νάργες μετά από επιθυμία του κοινού, αφού μάζεψε τις λιγότερες θετικές ψήφους, αποχώρησε από το Survivor.

Η ανερχόμενη κομμώτρια του Άγιου Δομίνικου, μετά το τέλος του συμβουλίου και της ανακοίνωσης της αποχώρησης της, μίλησε στην κάμερα και περιέγραψε όλα αυτά που νιώθει αλλά και το πόσο στεναχωριέται που φεύγει. Διαβάστε παρακάτω...

"Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κάτσω τόσο. Μέσα μου έλεγε ότι θα αντέξω κανένα μήνα και μετά θα φύγω. Κι όμως άντεξα τόσο πολύ. Μέσα από το παιχνίδι ξεπέρασα τον εαυτό μου, κατάφερα πράγματα που δεν περίμενα και καλώς ή κακώς πλέον ξέρω να ανοίγω μία καρύδα μόνη μου!" και συνέχισε... "Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που είδα την Ευρυδίκη να κλαίει, αλλά και τον Κοκκινάκη που είχε δακρύσει. Είχαμε δεθεί πολύ και με τον Κοκκινάκη είχα ένα πολύ δυνατό δέσιμο! Στην αρχή πιστεύω ότι θα τους είναι δύσκολο που φεύγω, όμως θα το συνηθίσουν, πιστεύω σε αυτούς!", είπε χαρακτηριστικά! Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:


Μην κλάψετε! Δείτε με πόσες χιλιάδες ευρώ φεύγει η Λάουρα Νάργες από το Survivor! Ανοίγει και δικό της κομμωτήριο άμα θέλει!

Ποιος Αγγελόπουλος; Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Θα εκπλαγείτε…

Survivor Αποκάλυψη: Οι παίκτες επικοινωνούν κανονικά με τις οικογένειές τους! Ποιος πρόδωσε το μυστικό της παραγωγής;