Απίστευτη αποκάλυψη! Το βέτο της οικογένειας του Μάριου Πρίαμου στο Survivor και οι απειλές της παραγωγής!

Απίστευτη αποκάλυψη! Το βέτο της οικογένειας του Μάριου Πρίαμου στο Survivor και οι απειλές της παραγωγής!
Ο Μάριος Πρίαμος είχε απασχολήσει πολύ το παιχνίδι μετά το τροχαίο, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λίγες μέρες, μέχρι να "δέσει" το σώμα του και να μπορέσει να επιστρέψει στα αγωνίσματα!

Πολλές είναι οι αμφιβολίες του κοινού για το αν τελικά ήταν αληθινό αυτό το τροχαίο. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε, πως ήταν σκηνοθετημένοι οι τραυματισμοί τους Μάριου και της Ειρήνης Κολιδά. Διαβάστε παρακάτω..



Κάτι που αν ισχύει δεν θα μάθουμε ποτέ...

Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου, κ.Λία, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε το βέτο που είχαν βάλει στην παραγωγή όταν έμαθα για το ατύχημα, καθώς νευρίασαν πάρα πολύ που συνέβη αυτό στο παιδί τους, αλλά, δεν δίστασε να αποκαλύψει και την "απειλή" που δέχθηκε από την παραγωγή...



"Μίλησα με τον Μάριο την Πέμπτη πριν βγει το επεισόδιο στην τηλεόραση. Ήταν η μοναδική μου επικοινωνία και κράτησε για ένα λεπτό και μερικά δευτερόλεπτα. Ήμασταν σε ανοιχτή ακρόαση και ήθελα να βεβαιωθώ ότι είναι καλά. Ήταν μπροστά η παραγωγή και με προειδοποίησε ότι αυτά που θα πω δεν πρέπει να αφορούν ό,τι συμβαίνει εντός ή εκτός παιχνιδιού. Ήμουν τόσο συγχυσμένη που δεν μπορώ καν να θυμηθώ τι ακριβώς είπαμε. Μάλιστα, όταν τον είδα από την τηλεόραση στο νοσοκομείο και μίλησα με κάποιον υπεύθυνο της παραγωγής, του είπα ότι θέλουμε να έρθουμε στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή ήταν η πρόθεσή μας, γιατί στείλαμε ένα γερό παιδί με μέλλον και θέλαμε να έρθει πίσω ένα γερό παιδί με μέλλον. Μας είπαν δεν μπορούμε να σας εμποδίσουμε να τον πάρετε, αλλά να ξέρετε ότι αν έχετε επαφή μαζί του θα βγει εκτός παιχνιδιού!"

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ξέσπασε δημοσίως δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και όλα αυτά που γράφονται! Το κείμενο που προκάλεσε εντυπώσεις!

Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον 2ο κρυφό της γάμο! Δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς!

Αγγελική Δαλιάνη: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!