Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρα Νάργες στο αεροδρόμιο! Η σχέση με τον Κοκκινάκη, οι 25.000€ που πήρε και η τρομερή αλλαγή! (Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρα Νάργες στο αεροδρόμιο! Η σχέση με τον Κοκκινάκη, οι 25.000€ που πήρε και η τρομερή αλλαγή! (Βίντεο)
Η Λάουρα Νάργες μετά από απόφαση του κοινού, είναι εκείνη που εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο... Η παίκτρια των "Διάσημων" έφτασε πριν λίγη ώρα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το youweekly.gr ήταν φυσικά εκεί για να την υποδεχθεί...

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε κάτι. Πως από όσους έχουν αποχωρήσει η Λάουρα ήταν η μόνη - να είμαστε και ειλικρινείς- που δεν είχε ψωνισμένο ύφος και ήταν χαλαρή στις ερωτήσεις.. Και πιστέψτε μας! Απάντησε σε όλες! Διαβάστε παρακάτω...

Εντύπωσε προκάλεσε η αντίδραση της, στο άκουσμα για την φημολογούμενη σχέση που θέλουν να έχει με τον Κώστα Κοκκινάκη. Η ίδια δήλωσε: "Μου κάνει πλάκα; Έχω σοκαριστεί με αυτό που λες! Δεν το έχω δει, δεν έχω προλάβει να δω τι γίνεται! Με κόλλησες με αυτό που είπες! Παιδιά όχι!!! Με τον Κώστα ήρθαμε σαν φίλοι κοντά!", είπε χαρακτηριστικά.



Στην συνέχεια φυσικά, ρωτήθηκε για τις 25.000€ που φέρεται να πήρε για τους 3 μήνες που ήταν στο Survivor. Η ίδια δεν το επιβεβαίωσε, ούτε το διέψευσε το μόνο που είπε ήταν: "Θα τα πούμε όλα στην πορεία!". Και φτάσαμε στο ζουμί... Τι γίνεται με τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούτσο; Η Λάουρα απάντησε... "Όλα μια χαρά παιδιά! Δεν ξέρω αν μου έχει ετοιμάσει σήμερα κάτι για έκπληξη!".Στην συνέχεια απολογήθηκε κατά κάποιο τρόπο που στο αποχαιρετιστήριο βίντεο του Survivor, δεν έδωσε για φαβορί κάποιον από την ομάδα της αλλά μόνο από τους "Μαχητές" και είπε.. "Δεν είπα ότι δεν θα πάει τελικό κάποιος από την ομάδα μου. Σίγουρα θα είναι στην 5άδα, αλλά είπα την γνώμη μου!"

Στο αεροδρόμιο ήταν φίλοι της Λάουρας για να την υποδεχθούν ενώ σε όλους έκανε τεράστια εντύπωση η μεγάλη αλλαγή στο look της. Δείτε όσα δήλωσε στην κάμερα του Youweekly.gr στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: «Ποια Βαλαβάνη, η μόνη που θα μπορούσε να ταιριάξει με τον Ντάνο είναι η…»

«Ξεχνάει τις κατακίτρινες εκπομπές που έκανε!» Ο Φουρθιώτης ξεφτιλίζει τη Μελέτη on air: «Η καθηγήτρια Πανεπιστημίου της αναπαραγωγής!»

«Είναι σαν δημόσιος υπάλληλος! Οχετός! «Κράξιμο άνευ προηγουμένου στο Γιώργο Λιάγκα στα «Αποκαλυπτικά»! Το απίστευτο παραλήρημά του που προκάλεσε έκρηξη!