Τι συμβαίνει με Μουρούτσο-Λάουρα; Γιατί δεν πήγε να την υποδεχτεί στο αεροδρόμιο και δνε πέρασαν το βράδυ μαζί; Όλο το παρασκήνιο!

Τι συμβαίνει με Μουρούτσο-Λάουρα; Γιατί δεν πήγε να την υποδεχτεί στο αεροδρόμιο και δνε πέρασαν το βράδυ μαζί; Όλο το παρασκήνιο!
Η επιστροφή της Λάουρα από τον Άγιο Δομίνικο σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είχε και αποκαλυπτικότατο ρεπορτάζ, αναφορικά με αυτό που έκανε μόλις επέστρεψε από την Καραϊβική.

"Πού ήταν ο καλός της;" αναρωτήθηκε η Καινούργιου. Η Ειρήνη Γκανιάτσου αποκάλυψε ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος, με τον οποίο έιχε μιλήσει, δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου με όλο αυτό, και μάλιστα δεν ήθελε να αναφερθεί καν ότι μίλησαν στο τηλέφωνο. Ο κολλητός της αποκάλυψε ότι δεν ξέρει τίποτα, και δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου με τα αρνητικά που έχουν ειπωθεί για εκείνη.

Η εκπομπή αποκάλυψε ότι χτες το βράδυ η παίκτρια των Διασήμων δεν ήταν με τον Μιχάλη Μουρούτσο, χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς πέρασε το βράδυ της. Λέτε να συμβαίνει κάτι στο ζευγάρι, για το οποίο δεν έχουμε ενημερωθεί; Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο Σάκης Τανιμανίδης έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο! Τι συνέβη;

Survivor: «Σφαγή» και σήμερα για την ασυλία! Οι Διάσημοι κόβουν κάθε επαφή με τους Μαχητές! Πλακώνεται ξανά Κοκκινάκη – Σπαλιάρας στο συμβούλιο! (Βίντεο)

Survivor: Η απρεπής κίνηση του Βασάλου προς τον Αγγελόπουλο, ο καυγάς Διάσημων με Σπαλιάρα για το μεγάλο ψέμα που είπε και το ξέσπασμα της Βαλαβάνη για την Λάουρα! Τι είδαμε χθες; (Βίντεο)