Δάκρυσε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην κάμερα! Τα απίστευτα καρφιά για τον Γιώργο Τσούλη και τα σχόλια για τον Άκη Πετρετζίκη! (Βίντεο)

Δάκρυσε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην κάμερα! Τα απίστευτα καρφιά για τον Γιώργο Τσούλη και τα σχόλια για τον Άκη Πετρετζίκη! (Βίντεο)

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, και σχολίασε την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, που μοιάζει με αυτή που παρουσίαζε ο ίδιος παλιότερα στο Mega, αλλά και την απουσία του από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.


"Πιστεύεις ότι μου κάνουν προτάσεις στην τηλεόραση και τις αρνούμαι; Αυτοί που είναι υπεύθυνοι διαλέγουν νέους ανθρώπους, για να έχουν επιτυχία στο νεανικό κοινό! Την ώρα της εκπομπής του Άκη δεν είμαι στο σπίτι, και δεν την έχω δει, θυμάμαι ότι ήταν μια πού χαρούμενη και διασκεδαστική εκπομπή, του εύχομαι να την κάνει 10 φορές καλύτερα από μένα!

Έχω λίγο χρόνο και ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Είμαι Πρέσβης της WWF στην Αλιευτική πολιτική της Ευρώπης. Δουλεύω εθελοντικά στις φυλακές, και στο ΚΕΘΕΑ, που προσπαθούν να γλιτώσουν από τα ναρκωτικά. Tα νιώθω σαν παιδιά μου, με συγκινεί πολύ, είναι σαν παιδιά μπου!" είπε ο σεφ, μην μπορώντας να κρύψει τα δάκρυά του. Διαβάστε παρακάτω...

"Τον Γιώργο Τσούλη τον είδα μια φορά να μαγειρεύει, είναι 70% μαγειρική και 30% σόου! Στο Master Chef το μυστικό είναι το καλό κάστινγκ!" κατέληξε ο μάγειρας, ρίχνοντας τα καρφιά του.

Η εκπομπή συμφώνησε εν πολλοίς σε αυτά που είπε ο κ. Μαμαλάκης: "Εμένα δεν μου αρέσει η υπερβολική ανετίλα που βγάζει στον αέρα! Αλλά και με τον Πετρετζίκη ρε παιδιά, δεν είναι σωστό ένα κανάλι να τον βάζει παρουσιαστή, ο κόσμος θέλει να βλέπει τον Άκη να μαγειρεύει!" είπε η παρουσιάστρια, ρίχνοντας τα βέλη της στον Alpha. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Τα νταηλίκια του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα, το θαύμα με τη «χαμένη» ματσέτα και το ξεσάλωμα των Διάσημων στην συναυλία του Στινγκ! (Βίντεο)

Ειρήνη Κολιδά: Το νέο – μεγάλο – επαγγελματικό της βήμα μετά το Survivor! Δεν φαντάζεστε τι θα κάνει….

Survivor trailer: Χαμός με το έπαθλο, αντιδράσεις για την αποχώρηση, super παρασκήνιο!