\"Ποιος είπε ότι έγινα πατέρας;\" Η απίστευτη απάντηση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη προκάλεσε έκρηξη στο Happy Day: \"Να το κοιτάξει!\" (Βίντεο)

\

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, πριν από λίγες ημέρες, έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. Χτες το βράδυ, βρέθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, και όταν ερωτήθηκε για αυτό, η απάντησή του, μάλλον μπέρδεψε, παρά διαφώτισε τους δημοσιογράφους:


"Ποιος το είπε ότι έγινε πατέρας; Δεν με πήρε κανείς να με ρωτήσει. Κι αν έγινα, έχω 2, 3 ή 4 παιδιά; Μήπως είναι και από 5 διαφορετικές γυναίκες;" είπε, έντονα ενοχλημένος.

Η εριστική του στάση απέναντι στις κάμερες, προκάλεσε την έκρηξη στο Happy Day. "Εγώ αν ήμουν μητέρα και μάνα των παιδιών του, θα του έφερνα τις πάνες στο κεφάλι!" είπε η Σταματίνα. "Να το κοιτάξει, αν είναι έτσι!" σχολίασαν οι συνεργάτες της. "Κάνει αυτό το ειρωνικό παιχνιδάκι, τι είναι αυτό το πράγμα;" συνέχισε η παρουσιάστρια. "Δεν θα πάω ποτέ στην παράστασή του!" είπε ο Δημήτρης Παπανώτας. Διαβάστε παρακάτω...

"Έχει έρθει ο κάθε πικραμένος να μας καταθέσει την τρικυμία εν κρανίω του. Έρχεται καθένας και καταθέτει την πίκρα του!" ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας, επιτιθέμενος και στον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει βρει την χρησιμότητα του γάμου. "Τι πρόβλημα έχει; Τι ζόρι τραβάνε όλοι αυτοί; Του είπαν συγχαρητήρια για το παιδί!" συνέχισε. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Η ανακοίνωση του «Survivor» για την μεγάλη αλλαγή! «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα αναγκαστούν να…

Το επιβεβαίωσε! Η ανάρτηση του πατέρα της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου που προδίδει την αποχώρησή της!

Ελένη Τσολάκη: Παραδέχθηκε μπροστά στις κάμερες την επισημοποίηση της σχέσης της! Για πρώτη φορά…