Η εξομολόγηση του Ιβάν Σβιτάιλο στη Φαίη Σκορδά! Οι δυσκολίες στα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα και η επέμβαση που υπεβλήθη! (Βίντεο)

Η εξομολόγηση του Ιβάν Σβιτάιλο στη Φαίη Σκορδά! Οι δυσκολίες στα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα και η επέμβαση που υπεβλήθη! (Βίντεο)

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Ιβάν Σβιτάιλο.


Ο αγαπημένος χορογράφος και ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή στου στην κριτική επιτροπή του show χορού του Ant1, αλλά και τα σχέδιά του, προσωπικά και επαγγελματικά.

"Μια διαφορά το έχει το κοντινό σου Ιβάν από του Θέμη, ε; Έχεις τα ωραιότερα κοντινά! Ενώ όλοι θα έπρεπε να μιλάνε για το σώμα σου!" είπε η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια τον ευχαρίστησε που πήγε στην εκπομπή, ενώ έκανε μια επέμβαση τις προάλλες. "Είχα μια μικρή περιπέτεια, αλλά όλα καλά!" αρκέστηκε να πει ο καλεσμένος της, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά, άρχισε να διηγείται πώς ήρθε στην Ελλάδα με τη μητέρα του, σε ηλικία εννέα ετών, για να ολοκληρώσει τις σπουδές της, ως εκπαιδευτικός. "Όλοι μου οι συγγενείς είναι στην Κριμαία, πηγαινοέρχομαι, δεν χάθηκε ποτέ η επαφή. Πήγα σε ελληνικό σχολείο, και στο Λύκειο πήγα και σε ρώσικο σχολείο. Ήταν δύσκολα, γιατί δεν ξέραμε κατά πόσο θα παραμείνουμε σε αυτή τη χώρα, και προσπαθούσα να ενταχτώ, χωρίς να ξέρω καλά τη γλώσσα. Η μητέρα μου είναι ελληνικής καταγωγής, ο προπάππους μου ήταν από την Τραπεζούντα". Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Ζούσαμε στη φοιτητική εστία στου Ζωγράφου μαζί. Ήταν σαν σε κατασκήνωση. Ήμουν το μοναδικό παιδί σε αυτή την ηλικία. Ήταν όλοι πολύ φιλόξενοι. Όταν μπήκα στο Δημοτικό δεν μιλούσα καθόλου. Έγραφα και το κόμμα ως λέξη, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει. Ήμουνα αθληταράς, έπαιζα μπάσκετ και ποδόσφαιρο, οπότε εκεί δεν χρειαζόταν να μιλάς, απλά να παίζεις. Ξεκίνησα να κάνω παραδοσιακούς χορούς, ένας δάσκαλος είπε στη μητέρα μου ότι έχω αντίληψη, και κάπως έτσι ξεκίνησα με το χορό.

Με βοήθησε η "Λάμψη", γιατί απομνημόνευα ό,τι έβλεπα, παρακολουθώντας τους διαλόγους, και με βοήθησε στα ελληνικά μου, γιατί η γλώσσα είναι και θέμα ακούσματος, όχι μόνο γραμματικής ή συντακτικού. Κάποια στιγμή στα 17 κατάλαβα ότι θέλω να μάθω χορού, είχε απέναντι από το σπίτι μας μια σχολή χορού, και πήγαινα.

Ήμουν το μόνο αγόρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ασχοληθεί ένα αγόρι με το χορό, το θεωρώ πολύ ευγενική ενασχόληση. Γνωρίζεις τον εαυτό σου, το σώμα σου, είναι ένα ατομικό σπορ, και ένα ταξίδι για να τιθασεύσεις αυτό το σώμα" είπε, αναφέροντας τις σημαντικότερες επαγγελματικές του στιγμές, στη Νέα Υόρκη, αλλά και στην Επίδαυρο. Η Φαίη του ευχήθηκε περαστικά και καλή επιτυχία στα live του show χορού, που ξεκινούν στις 26 του μήνα! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι σφιχτό και στο… σηκώνει!» Απίστευτα σχόλια στο Happy Day για τα οπίσθια και τα μαγιό Ζόζεφιν-Καγιά! Έπεσε το πλατό από τα γέλια! (Βίντεο)

«Έχω φάει κροκόδειλο, σκουλήκια και κατσαρίδες!» Απίθανες δηλώσεις από πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! (Βίντεο)

«Ο γιος μου έγινε χάλια με τον τραυματισμό του Μάριου!» Απίστευτη αποκάλυψη του Μάκρου Σεφερλή για το Survivor! Η αινιγματική του απάντηση για επιστροφή στην τηλεόραση!