Χαμός στο Πρωινό για το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας! Τα ειρωνικά σχόλια για Βαλαβάνη και Λάουρα και ο εκνευρισμός της Φαίης Σκορδά! (Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό για το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας! Τα ειρωνικά σχόλια για Βαλαβάνη και Λάουρα και ο εκνευρισμός της Φαίης Σκορδά! (Βίντεο)

Στο Πρωινό σχολίασαν τον χτεσινό ελληνοτουρκικό αγώνα στο Survivor, αλλά και την προσέγγιση Βαλαβάνη-Βασάλου, που είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε.


"Τι μου είπαν στο διάλειμμα. Μήπως αυτά που λένε για τους Διάσημους ισχύουν;" αναρωτήθηκε η Φαίη και η απάντηση ήρθε άμεσα: "Μπορεί να είναι ανώμαλοι! Για τέτοια δεν λέγαμε στο διάλειμμα;" κάρφωσε την κουβέντα η Σάσα Σταμάτη.

Αναφορικά με τους Τούρκους, δε, τα σχόλια έδωσαν και πήραν: "Αυτοί οι άνθρωποι από πού κατέβηκαν; Πρωτόγονοι! Και οι 10 ήταν Ντάνοι!" είπε ο Κώστας Τσουρός. "Ο Ντάνος ο Τουρκοφάγος! Μας έσωσε ο Ντάνος! Αν είχαμε δυο Ντάνους! Αφού διώξαμε τους καλούς παίκτες, γιατί ψηφίζαμε χαρακτήρες! Εμείς εδώ κρατούσαμε τη Λάουρα για να κάνει κοτσιδάκια, ο μόνος τρόπος να νικήσουμε ήταν να τη βάλουμε μέσα για να γελάνε οι Τούρκοι, μπας και χάνανε κάνα παιχνίδι! Και η Σάρα χτες ήταν κουτσάλογο!" ήταν ορισμένα από τα καυστικότατα σχόλια που ακούστηκαν. Διαβάστε παρακάτω...

"Σταματήστε, είστε υπερβολικοί! Μήπως εκεί τους ταίζουνε κρυφά;" αναρωτήθηκε η Φαίη και συνέχισε: "Ίσως η μέρα δεν ήταν σωστή!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Μου έχει δώσει κι εμένα ο Θέμης ένα σωβρακάκι! Της αλλάζει προφίλ το κανάλι!" αναφώνησε η Σάσα, αγκαλιάζοντας τον Γεωργαντά, ειρωνευόμενη τη Βαλαβάνη, και το δώρο του Βασάλου. "Τον πουλάει το σταυρό του ο Ντάνος! Η παραγωγή! Το βάζει σε αργή κίνηση!" είπε ο Στέφανος, και πυροδότησε τις αντιδράσεις των υπολοίπων μελών της παρέας.

Ο Στέφανος υποστήριξε ότι πρέπει να εξομαλύνονται οι σχέσεις μεταξύ των λαών των δύο χωρών, λέγοντας: "Αλλάζουνε οι εποχές!" "Στέφανε, τι λες τώρα; Σε παρακαλώ πολύ! Δεν πρέπει να ξεχνάμε! Αλλάζουν οι καιροί, αλλά για οποιοδήποτε ιστορικό θέμα, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς! Είναι μια κακή σύμπτωση και το αφήνουμε εκεί! Το να ξεχνάμε μου ακούγονται νεωτερισμοί και δεν μου αρέσει!" ξέσπασε η Φαίη, και άλλαξε θέμα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είδα την φωτογραφία και…» Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη μιλά για τον τραυματισμό του και την πρώτη της αντίδραση (βίντεο)

Αποκλειστικό! Το ξέσπασμα της Ελισάβετ πίσω από τις κάμερες μετά την αποχώρησή της και η συζήτηση με τον Μάριο Πρίαμο!

Aποκάλυψη: Τι κρύβεται πίσω από τον Ελληνοτουρκικό αγώνα; Ο πραγματικός λόγος και ο ρόλος του Τούρκου παραγωγού!