Survivor διαρροή: Αυτοί θα είναι οι σημερινοί νικητές στον αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας! Η αποκάλυψη γνωστής παρουσιάστριας...(Βίντεο)

Survivor διαρροή: Αυτοί θα είναι οι σημερινοί νικητές στον αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας! Η αποκάλυψη γνωστής παρουσιάστριας...(Βίντεο)

Σήμερα επίκειται ο δεύτερος αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας στο Survivor, και τα σχόλια για το ποια ομάδα πρόκειται να νικήσει δίνουν και παίρνουν.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ωστόσο, από την κουζίνα της σήμερα το πρωί, έκανε την αποκάλυψη αυτού που όλοι περιμένουμε, πασάροντας το βίντεο με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

"Πάμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα το βράδυ στο Survivor. Σας έχω ένα καλό νέο. Παίρνουμε τη νίκη και μπορεί να πάρουμε και τη ρεβάνς!" είπε, αποκαλύπτοντας τη μεγάλη νίκη των Ελλήνων παικτών επί των Τούρκων αντιπάλων τους στο σημερινό αγώνισμα! Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά το βίντεο, η παρουσιάστρια προσπάθησε να μαζέψει όσα είπε προηγουμένως λέγοντας αναφέροντας ότι το είπε εκ παραδρομής, και δεν γνωρίζει ποιος θα κερδίσει, αλλά αυτό έχει διαρρεύσει, για αυτό και το ανέφερε. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είδα την φωτογραφία και…» Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη μιλά για τον τραυματισμό του και την πρώτη της αντίδραση (βίντεο)

Αποκλειστικό! Το ξέσπασμα της Ελισάβετ πίσω από τις κάμερες μετά την αποχώρησή της και η συζήτηση με τον Μάριο Πρίαμο!

Aποκάλυψη: Τι κρύβεται πίσω από τον Ελληνοτουρκικό αγώνα; Ο πραγματικός λόγος και ο ρόλος του Τούρκου παραγωγού!