\"Είναι φάουλ, δεν είναι ευγενικό!\" Η Ελένη άδειασε δημοσίως τον Γιάννη Σπαλιάρα! Η απίθανη ατάκα της για τη Λάουρα!

\

Στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο Survivor, τον ελληνοτουρκικό αγώνα, αλλά και το διαφαινόμενο φλερτ Βασάλου-Ευρυδίκης.


"Τέτοια διαφήμιση που έχει γίνει από τον Ντάνο στη Σκιάθο, δεν έχει ξαναγίνει! Θα βουλιάξει η Σκιάθος! Είναι πολύ δυνατός παίκτης!

Ήταν ο μόνος που δεν έχασε ποτέ! Γράφτηκε παντού και ότι έκανε το σταυρό του, πήγε μόνος του να γυρίσει το παιχνίδι, είναι συγκλονιστικό ςο τύπος!" ξεκίνησαν να λένε Γρηγόρης και Μάκης. διαβάστε παρακάτω...

"Φανατιστήκαμε κι εμείς που το ξαναείδαμε!" είπε η Ελένη, ενώ η Φωτεινή σημείωσε ότι της χτύπησαν οι από πάνω, επειδή έκανε φασαρία με τις φωνές της. "Δεν είναι όλοι οι σωματότυποι ίδιοι! Αν έχει και παιχνίδια δύναμης, θα έχουμε πλεονέκτημα!" σημείωσαν όλοι απο κοινού.

Ο φανατισμός του Τούρκου παίκτη θύμισε στην Ελένη τον Ντάνο, που είχε στενοχωρηθεί πάρα πολύ, σε ανάλογη περίπτωση. "Πρέπει να μαθαίνει κανείς και να χάνει! Αλλά όταν είδα την Ευρυδίκη να ζορίζεται με την Τουρκάλα, είπα εντάξει, αυτές είναι πολύ δυνατές! Σκέφτομαι να ήταν ακόμη μέσα η Λαόυρα, τη θυμάστε που ήταν πίσω 2 γύρους; Τυς φαντάζεστε τους Τούρκους; Θα είχαν κάνει δυο μακροβούτια, και θα περιμένανε να ξεκινήσει το επόμενο!" είπε όλο νόημα η Ελένη. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Εν συνεχεία, τα παράπονα του Γιάννη Σπαλιάρα από την απόδοση του Μάριου στο χτεσινό αγώνισμα, προκάλεσαν την αντίδραση της Ελένης, η οποία τον άδειασε δημοσίως: "Βρε Γιάννη μου, τόσο που σε συμπαθούμε, ένας άνθρωπος που τα έχει δώσει όλα, δεν το λέμε αυτό. Δεν είναι ευγενικό. Είναι φάουλ! Να κρίνει και χωρίς να έχει παίξει! Εγώ τον στηρίζω, αλλά εδώ είναι φάουλ!"

Το φλερτ Ευρυδίκης-Βασάλου,προκάλεσε την έκπληξη της παρουσιάστριας, η οποία αναρωτήθηκε: "Είναι ερωτευμένος ο Βασάλος; Δύο δεν τον διεκδικούσαν αυτόν;" "Μου αρέσει ο Κωνσταντίνος και δεν μου αρέσει η αντιμετώπιση της Ευρυδίκης" σχολίασε ο Γκουντάρας. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κυρία με Κ κεφαλαίο! Το μήνυμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στους παίκτες του Survivor λίγο πριν την ελληνοτουρκική μάχη: «Θα ήθελα πολύ να…»

«Πήγα σε ψυχοθεραπευτή για αυτό…» Η προσωπική εξομολόγηση συνεργάτιδαάς της on air που άφησε την Ελένη Μενεγάκη έκπληκτη! (Βίντεο)

«Πώς παίζανε έτσι;» Έπαθε πλάκα η Ελένη Μενεγάκη με τους Τούρκους παίκτες του Survivor! Απίθανες ατάκες στο πλατό της εκπομπής…(Βίντεο)