Survivor Πανόραμα: Ο Λάμπρος Χούτος \"καρφώνει\" τον Στέλιο Χανταμπάκη \"Δεν μπορούσε στο παιχνίδι να...\"

Survivor Πανόραμα: Ο Λάμπρος Χούτος \

Ως γνωστόν, Λάμπρος Χούτος και Στέλιος Χανταμπάκης, έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή φιλία μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης...


Οι δυο τους, και μετά το παιχνίδι, περνάνε πολλές ώρες μαζί, βγαίνουν, τραγουδούν, ενώ συνεχώς ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram και στο instastories.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ρώτησε τον πρώην παίκτη του Survivor, εάν νιώθει φίλο του τον Στέλιο Χανταμπάκη, και φυσικά ο ίδιος μίλησε με πολύ ωραία λόγια για εκείνον και φυσικά είπε και το ελάττωμα του. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Ο Στέλιος είναι φίλος μου είμαι περήφανος που είμαι φίλος με τον Στέλιο, διότι είναι ένα παιδί που είναι τίμιος, ειλικρινής, δημιουργικός, τον βλέπω πως είναι σαν πατέρας και σύζυγος και τον θαυμάζω. Εντάξει, τα συννεφάκια του Στέλιου είναι όταν βλέπει αδικία γύρο του ή ότι απειλείτε να μην μπορεί να διαχειριστεί όπως έπρεπε τα νεύρα του και να συμπεριφερθεί όπως πρέπει στην συγκεκριμένη κατάσταση."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Το δώρο του Λάμπρου Χούτου στην Ελεονώρα Μελέτη και οι «δικαιολογίες» που δεν πήγαινε στην εκπομπή τόσο καιρό (Βίντεο)

Η πιο γλυκιά μανούλα! Αυτά είναι τα παπούτσια που πήρε η Ελένη Μενεγάκη στις κορούλες της! Η απίστευτη αποκάλυψη για το καμαρίνι της…(Βίντεο)

«Είδα την φωτογραφία και…» Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη μιλά για τον τραυματισμό του και την πρώτη της αντίδραση (βίντεο)