Survivor Πανόραμα: Για πρώτη φορά ο Λάμπρος Χούτος μιλάει για τον Αγγελόπουλο! \"Παραξενεύτηκα όταν μας έστειλαν τον Ντάνο γιατί...\" (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Για πρώτη φορά ο Λάμπρος Χούτος μιλάει για τον Αγγελόπουλο! \

Φυσικά, ο Λάμπρος Χούτος δεν υπήρχε περίπτωση να μην ρωτηθεί από την Ελεονώρα Μελέτη, για το φαινόμενο Αγγελόπουλο...


Ο ίδιος, μας αποκάλυψε για ποιο λόγο ψήφιζαν συνέχεια τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ένα ερώτημα που όλοι θέλαμε να μάθουμε.

Ο πρώην παίκτης των Διάσημων, παραδέχτηκε πως όταν οι Μαχητές τον ψήφισαν για να φύγει από την ομάδα τους, είχε παραξενευτεί, καθώς από την αρχή είχε φανεί ότι ήταν ένας δυνατός παίκτης αγωνιστικά. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, τον ρώτησε εάν αυτό ήταν στρατηγική της άλλης ομάδας για να μην πάει στον τελικό και τότε ο Λάμπρος Χούτος είπε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ το έπαθλο και συμπλήρωσε, ότι ένας δυνατός παίχτης είναι πάντα χρήσιμος και αγωνιστικά και στην συμβίωση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: «Ούτε εγώ ήθελα να προβληθεί το επεισόδιο σήμερα αλλά…» – Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη στον σάλο που προκλήθηκε για το ελληνοτουρκικό επεισόδιο!

«Πήγα σε ψυχοθεραπευτή για αυτό…» Η προσωπική εξομολόγηση συνεργάτιδαάς της on air που άφησε την Ελένη Μενεγάκη έκπληκτη! (Βίντεο)

«Πώς παίζανε έτσι;» Έπαθε πλάκα η Ελένη Μενεγάκη με τους Τούρκους παίκτες του Survivor! Απίθανες ατάκες στο πλατό της εκπομπής…(Βίντεο)