Survivor Πανόραμα: Όλη η αλήθεια για την κλοπή του φαγητού και το περιβόητο \"ψάρι\"! Τι αποκαλύπτει ο Λάμπρος Χούτος (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Όλη η αλήθεια για την κλοπή του φαγητού και το περιβόητο \

Κατά τη διάρκεια του Survivor, και πριν την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη, είχαμε δει τους Διάσημους να τσακώνονται και να βγάζουν στην άκρη τον Γιώργο Αγγελόπουλο,χωρίς βέβαια να μας αποκαλύπτουν τον λόγο.


Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο Συμβούλιο του Νησιού, είχε αποκαλυφτεί πως είχε γίνει μια κλοπή και από τις δύο ομάδες, αλλά οι Διάσημοι είχαν προβεί σε αυτή την κίνηση, δύο φορές και μάλιστα είχαν ανταλλάξει και προσωπικά αντικείμενα.

Ωστόσο, σήμερα, από το στόμα του Λάμπρου Χούτου, μάθαμε πως η πρόθεση των παικτών ήταν να μην γίνει τίποτα, αλλά, όπως είπε και ο ίδιος, "όταν σου έρχεται μπροστά σου, το τσίμπησα". Αποκαλύπτει δηλαδή, πως όλοι είχαν φάει από αυτό το περιβόητο "ψάρι"... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Για πρώτη φορά ο Λάμπρος Χούτος μιλάει για τον Αγγελόπουλο! «Παραξενεύτηκα όταν μας έστειλαν τον Ντάνο γιατί…» (Βίντεο)

Survivor: «Ούτε εγώ ήθελα να προβληθεί το επεισόδιο σήμερα αλλά…» – Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη στον σάλο που προκλήθηκε για το ελληνοτουρκικό επεισόδιο!

«Πήγα σε ψυχοθεραπευτή για αυτό…» Η προσωπική εξομολόγηση συνεργάτιδαάς της on air που άφησε την Ελένη Μενεγάκη έκπληκτη! (Βίντεο)