Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη στο εξοχικό του!

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη στο εξοχικό του!

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο, οι φίλοι του και οι δικοί του άνθρωποι δεν ξεχνούν.


Μία από τις κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του, και απασχόλησε πολύ,είναι η Μίνα Αρναούτη, η οποία και εκείνη είχε περάσει δύσκολες στιγμές μετά το τροχαίο.

Πολλές φορές οι ίδια τοποθετείται μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία ανάμνηση που είχε... Πρόκειται για μια φωτογραφία από το εξοχικό του Παντελή Παντελίδη. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: "15 μήνες ακριβώς... "Σαν σήμερα... το 2014 στον Ωρωπό παρέα στο εξοχικό... ψήναμε , γελάγαμε και αυτά τα γλυκά ήταν για σένα... είχα πάει εγώ με τον αδερφό σου να τα πάρουμε.....(αυτός που μετά δεν ήξερε ποια είμαι ...)Δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι απέραντος θυμός ή απέραντη απογοήτευση... οι φίλοι σου σε αγαπάνε και σε σκέφτονται! Κανείς δεν ήθελε το κακό σου! Θα βάλουν την δικαίωση στον ..... τους όσοι δεν σε άφησαν να ησυχάσεις εκεί ψηλά".




Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Όλη η αλήθεια για την κλοπή του φαγητού και το περιβόητο «ψάρι»! Τι αποκαλύπτει ο Λάμπρος Χούτος (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Για πρώτη φορά ο Λάμπρος Χούτος μιλάει για τον Αγγελόπουλο! «Παραξενεύτηκα όταν μας έστειλαν τον Ντάνο γιατί…» (Βίντεο)

Survivor: «Ούτε εγώ ήθελα να προβληθεί το επεισόδιο σήμερα αλλά…» – Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη στον σάλο που προκλήθηκε για το ελληνοτουρκικό επεισόδιο!