Ο Τσανγκ αποθεώνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και \"καρφώνει\" τους Μαχητές: \"Κάποιους τους ενοχλεί ότι...\"

Ο Τσανγκ αποθεώνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και \

Ο Ορέστης Τσανγκ μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι αντοχής φαίνεται πως έχει πολλά να μας πει!


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο 7 μέρες tv, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Φυσικά, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην ψηφοφορία που είχε γίνει στο ξενοδοχείο, εξηγώντας για ποιον λόγο αποφάσισαν οι συμπαίκτες του, τότε, και τον ψήφισαν. διαβάστε παρακάτω...



Αναλυτικά όταν ρωτήθηκε για το λόγο που τον έστειλαν στους Διάσημους, φρόντισε να αναφέρει: «Μπορώ να σου μιλήσω μόνο για το άτομό μου. Σε εκείνη την ψηφοφορία δεν τον είχα ψηφίσει γιατί δεν με ενοχλεί να υπάρχει ένας δυνατός παίκτης μέσα στην ομάδα. Αυτό κάποιους ίσως να τους ενοχλεί και φάνηκε από τις ψηφοφορίες. Ήμουν ορθολογιστής από την πρώτη μέρα. Είχα ένα τρίπτυχο στο μυαλό μου, όπου πρώτα ερχόταν το αγωνιστικό, μετά η συμβίωση και μετά η συμπάθεια. Στο κομμάτι το αγωνιστικό της συμβίωσης ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης, για αυτό το λόγο και δεν τον ψήφισα».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όντως; Δεν σας πάει το μυαλό τι δώρο έκανε ο Λάμπρος Χούτος στον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη!

Η απάντηση του Σάκη Τανιμανιδή στους επικριτές του για τον ελληνοτουρκικό αγώνα την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων! «Μην προσπαθείτε να…»

Survivor trailer: «Φωτιές» ξαναπαίρνει το παιχνίδι την Κυριακή! Δείτε το βίντεο