Survivor: Τουρκάλα παίκτρια χαστουκίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο επειδή την φίλησε! Βίντεο Ντοκουμέντο

Survivor: Τουρκάλα παίκτρια χαστουκίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο επειδή την φίλησε! Βίντεο Ντοκουμέντο

Μόλις χθες ολοκληρώθηκαν οι μάχες των δυο ομάδων!


Η Ελληνική ομάδα έδωσε "μάχη" με την τουρκική για να καταφέρει να κερδίσει ένα υπέροχο ταξίδι στην Αλικαρνασσό, αλλά δυστυχώς οι Τούρκοι παίκτες θα απολαύσουν το δικό τους έπαθλο, δηλαδή ένα ταξίδι στην Μύκονο, καθώς αυτοί ήταν οι τελικοί νικητές.

Ωστόσο, οι παίκτες και των δυο ομάδων θα απολαύσουν ένα τραπέζι γεμάτο υπέροχα φαγητά και θα γλεντήσουν υπό την μουσική υπόκρουση του Φαίδωνα. διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από το γλέντι αυτό, που εμείς θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή μέσα από την συχνότητα του Σκαι, που δείχνει τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τρώει χαστούκι από Τουρκάλα παίκτρια.

Όχι μην αγχώνεστε, δεν ξαμαλλιάστηκαν Έλληνες και Τούρκοι, απλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος ως γνωστός τζέντλεμαν προσέφερε ένα λουλουδάκι στην Τουρκάλα-ναι αυτή που είχε πάθει την έκρηξη όταν έχασε από την Βαλαβάνη-και την φίλησε στο μάγουλο κι εκείνη στα πλαίσια της πλάκας του έδωσε ένα ελαφρύ χαστουκάκι.

Δείτε πλάνα από το γλέντι των ομάδων και πάρτε μια γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Τα ξέσπασμα Τουρκάλας παίκτριας, την ήττα Ντάνου στον τελευταίο αγώνα και το πισώπλατο κράξιμο της Βαλαβάνη στον Σπαλιάρα!

Ο Τσανγκ αποθεώνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και «καρφώνει» τους Μαχητές: «Κάποιους τους ενοχλεί ότι…»

Όντως; Δεν σας πάει το μυαλό τι δώρο έκανε ο Λάμπρος Χούτος στον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη!