Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το ξενοδοχείο που μένει Τανιμανίδης-Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο! Δείτε φωτογραφίες από το χλιδάτο εσωτερικό του (Photos)

Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το ξενοδοχείο που μένει Τανιμανίδης-Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο! Δείτε φωτογραφίες από το χλιδάτο εσωτερικό του (Photos)

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μένουν εδώ και μήνες μαζί στον Άγιο Δομίνικο!


Η Χριστίνα παράτησε την ζωή της στην Αθήνα για να σταθεί βράχος στο πλευρό του έρωτά της, που ακούει στο όνομα Σάκης, και πήγε να τον βρει και να μείνουν μαζί στο εξωτικό νησί.

Συχνά, μέσα από φωτογραφίες που βλέπουμε να ανεβάζουν κατά καιρούς στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, παίρνουμε μια μικρή γεύση από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν εκεί. διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr, λοιπόν, έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου αυτού! Τα λόγια είναι περιττά...

Οι χλιδάτη διακόσμηση με τις χρυσές λεπτομέρειες, οι τεράστιες πισίνες, η μοναδική θέα από τα μπαλκόνια και τα εντυπωσιακά δωμάτιο μας πήραν τα μυαλά!

Το ξενοδοχείο ονομάζεται Hotel Alisei Restaurant and Spa και είναι κατηγορίας τεσσάρων αστέρων. Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του και... προσπαθήστε να μην ζηλέψετε πολύ!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη από τον Άγιο Δομίνικο που αποθεώθηκε από Έλληνες celebrities! Το μαγευτικό τοπίο και το εντυπωσιακό μπικίνι (Photo)

Survivor: Το δημόσιο ευχαριστώ του Τούρκου παραγωγού και το βίντεο που «πρόδωσε» τι θα συμβεί την Κυριακή! (Βίντεο)

Ακομπλεξάριστη! Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς και ισοπεδώνει το Instagram (Photo)