Survivor: Θρίλερ με τον χώρο διεξαγωγής του μεγάλου τελικού! Τα 3 νησιά που διεκδικούν τον \"τίτλο\" και η αναποφασιστικότητα της παραγωγής

Survivor: Θρίλερ με τον χώρο διεξαγωγής του μεγάλου τελικού! Τα 3 νησιά που διεκδικούν τον \

Άγνωστο μέχρι σήμερα το που ακριβώς θα διεξαχθεί ο τελικός του παιχνιδιού επιβίωσης του Σκαι.


Η ημέρα που θα μάθουμε ποιος θα είναι επιτέλους ο μεγάλος νικητής του Survivor δεν απέχει πολύ. Το περίεργο είναι ότι το μέρος δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι η Μεσσηνία και το πολυτελές Costa Navarino, η Ρόδος αλλά και η Λέσβος. διαβάστε παρακάτω...



Πριν από μερικές μέρες το lesvospost.com είχε γράψει ότι το τελικός του παιχνιδιού πιθανότητα θα διεξαχθεί στη Λέσβο. Πριν μερικό καιρό, μάλιστα, οι τοπικές αρχές έκαναν μια συνάντηση με το ζεύγος Σεβντά και Τζαν Ελγκίζ, οι οποίοι είμαι λάτρεις του νησιού και γνωρίζουν τον παραγωγό του Survivor, Ατσούν Ιλιτσαλί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του lesvospost.com, τότε ο Ελγκίζ είχε επικοινωνήσει με τον Ιλιτσαλί, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για να του μεταφέρει την πρόταση και ο Τούρκος παραγωγός φέρεται να είδε θετικά το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα kalloninews, η Seda θα βρεθεί στο ελληνικό νησί την Πέμπτη (25.05.2017) και το επικρατέστερο μέρος είναι ο τελικός να γίνει στη Σκάλα Καλλονής.

Φυσικά, όμως, ως πρώτη επιλογή, η Ρόδος, είναι ακόμη στην λίστα.

Τα ΜΜΕ της Ρόδου αναφέρουν ότι ο τελικός του Survivor θα γίνει στο νησί τους και μάλιστα σε τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης.

«Τα μέλη της παραγωγής ξεπερνούν τα 1.000 άτομα, ενώ ζητήθηκαν και 400 δίκλινα δωμάτια για την φιλοξενία τους. Όπως είπε ο περιφερειάρχης έχουν επιλέξει συγκεκριμένο χώρο τον οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει και τον οποίο θεωρούν ιδανικό για τα γυρίσματα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο χώρος που επελέγη είναι τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ωστόσο εμείς, αναμένουμε να μάθουμε...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το ξενοδοχείο που μένει Τανιμανίδης-Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο! Δείτε φωτογραφίες από το χλιδάτο εσωτερικό του (Photos)

Η φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη από τον Άγιο Δομίνικο που αποθεώθηκε από Έλληνες celebrities! Το μαγευτικό τοπίο και το εντυπωσιακό μπικίνι (Photo)

Survivor: Το δημόσιο ευχαριστώ του Τούρκου παραγωγού και το βίντεο που «πρόδωσε» τι θα συμβεί την Κυριακή! (Βίντεο)