\"Το bullying που έκαναν στην Παπαδοπούλου το βλέπαμε κι εμείς...\" Ο Τσανγκ καρφώνει την κλίκα των \"Διάσημων\" για πρώτη φορά!

\

Ο Ορέστης Τσανγκ, ο πρώην παίκτης του Survivor και της ομάδας των «Μαχητών», εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο ύστερα από την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού καθώς είχε τεθεί σε υποψηφιότητα από τους συμπαίκτες του!


Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό People και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο bullying που δεχόταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου από τους συμπαίκτες της:

"Έβλεπα την Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρατηρούσα ότι δεν περνούσε καλά στους "Διάσημους". Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν η Ειρήνη ερχόταν στη δική μας ομάδα, θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Μολονότι με την Ειρήνη δεν μέναμε στην ίδια παραλία, το bullying που είπε πως της έκαναν οι συμπαίκτες της ήταν αισθητό ακόμη και σε μας", εξομολογείται ο Ορέστης!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Το τελευταίο που του είπα ήταν…» Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη-Η αποκάλυψη για το χωρισμό τους και οι αιχμές για μέλη της οικογένειάς του! (Βίντεο)

Χαμός στο Star Academy! Η λάθος ανακοίνωση και η ανατροπή του φινάλε! Ποιος θα αποχωρήσει τελικά από το παιχνίδι; (Βίντεο)

Δώσ’τα όλα Μισθοφόρε! Ο ξέφρενος χορός του Αναγνωστόπουλου που μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια (Βίντεο)
TAGS