Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο! Τι θα γευτούν οι παίκτες;

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο! Τι θα γευτούν οι παίκτες;

Όπως γνωρίζετε, το κομμάτι "διαρροές", είναι αρκετά δύσκολο, κι εμείς εδώ στο youweekly.gr, προσπαθούμε πάντα να διασταυρώνουμε τις πηγές μας, διότι πολλές φορές υπάρχουν και παραπλανήσεις.


Ως γνωστόν, η μία ομάδα που είχε δημιουργηθεί για τον Ελληνοτουρκικό αγώνα, τώρα επιστρέφει στις κανονικές συνθήκες και Μαχητές και Διάσημοι επιστρέφουν ξανά προκειμένου να κερδίσουν το αποψινό έπαθλο.

Ωστόσο, σας έχουμε το spoiler, για το σημερινό παιχνίδι και φυσικά όλες τι εξελίξεις... Διαβάστε παρακάτω...



Συγκεκριμένα, Μαχητές και Διάσημοι, θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, ενώ αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν είναι οι Μαχητές μιας και ο στίβος μάχης τους ευνοεί περισσότερο. Οι παίκτες θα γευτούν ένα υπέροχο μενού από τα Goody's που θα είναι ο χορηγός. Σε λίγο περισσότερες πληροφορίες για το σκορ!

Σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη διότι με τον πόλεμο που δεχόμαστε υπάρχει μια λάθος εικόνα. Την τελευταία φορά, δεν ξέρουμε πόσοι μας διάβαζαν από τις κατάρες που φάγαμε για μια λάθος πληροφορία, ωστόσο κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εσάς, όμως ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι πολύ μεγάλος.

Σε περίπτωση που αλλάξει το οτιδήποτε θα ενημερωθείτε κατευθείαν με νέο μας άρθρο!

Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Σαν σήμερα πέθανε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας! Έχουν περάσει 4 χρόνια και το μήνυμα του φίλου του ραγίζει καρδιές!

«Το bullying που έκαναν στην Παπαδοπούλου το βλέπαμε κι εμείς…» Ο Τσανγκ καρφώνει την κλίκα των «Διάσημων» για πρώτη φορά!

Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη – Δείτε πως είναι σήμερα ο Σταύρος Γαρδέρης (Photo)