Τι είδαμε στο Survivor: Το ελληνοτουρκικό γλέντι, ο έρωτας του Βασάλου με την Τουρκάλα, το τσιφτετέλι της Βαλαβάνη και το πιο δύσκολο αγώνισμα όλων των εποχών! Ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο; (Βίντεο)

Τι είδαμε στο Survivor: Το ελληνοτουρκικό γλέντι, ο έρωτας του Βασάλου με την Τουρκάλα, το τσιφτετέλι της Βαλαβάνη και το πιο δύσκολο αγώνισμα όλων των εποχών! Ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο; (Βίντεο)

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά.


Όπως ξέρετε οι ομάδες, οι οποίες πλέον μένουν στην ίδια παραλία, διαγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί.


Ας μην μένουμε όμως στα λόγια, πάμε να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω…

Χθες παρακολουθήσαμε το ελληνοτουρκικό γλέντι, στο οποίο όλοι οι παίκτες ξεσάλωσαν!

Η Τουρκάλα Sabriye, που είναι πυγμάχος δεν μασάει τα λόγια της! Το τι είπε για τον Κωνσταντίνο, ήταν πραγματικά απίστευτο και μάλλον τα πίστευε και αυτά που έλεγε… «Εάν ήταν Τούρκος δεν θα μου ξέφευγε και θα τον έβαζα σε μια βιτρίνα απλά να τον βλέπω».

Βέβαια, αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από την Ευρυδίκη, η οποία μας είπε στο σημερινό παιχνίδι ότι «γελάσαμε» με την Τουρκάλα. Δείτε τα σχετικά αποσπασματά:




Οι ομάδες, μαζεύτηκαν σε έναν χώρο όπου απόλαυσαν ένα σωρό φαγητά, που σίγουρα τους είχαν λείψει.

Ωστόσο, από την βραδιά δεν έλειψε και η διασκέδαση. Έλληνες και Τούρκοι, του έδωσαν και κατάλαβε με τα τραγούδια του Φαίδωνα.

Αυτές που δεν πέρασαν απαρατήρητες, ήταν η Σάρα και η Ευρυδίκη, όπου μόλις άκουσαν το τσιφτετελάκι, ανέβηκαν στα τραπέζια και ξεκίνησαν το χορό. Σίγουρα, τρέλαναν τον κόσμο με το λύγισμα του κορμιού τους, ενώ από κάτω Τούρκος παίκτης τις αποθέωνε. Τέλος, η Τουρκάλα,πυγμάχος ήθελε και εκείνη τσιφτετέλι και ανέβηκε πάνω στο τραπέζι!! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Ωστόσο, ένας παίκτης που αποθεώθηκε ήταν ο Μάριος, ο οποίος χόρεψε και τη ζεμπεκιά του! Οι συμπαίκτες του, χτυπώντας παλαμάκια, τον αποθέωσαν, ενώ ο ίδιος έδειξε να το χαίρεται! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Ο ράπερ Μπο, σίγουρα απόλαυσε το πάρτι μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας…
Ο παίκτης των Διάσημων, στο πάρτι που έγινε, και αφού έφαγαν τα φαγητά, άρπαξε το μικρόφωνο και διασκέδασε τους συμπαίκτες του με τα τραγούδια.

Σίγουρα, καταχάρηκε αφού θυμήθηκε και την επαγγελματική του ζωή του στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή τους στην παραλία, ο ράπερ με αφορμή τα πιάτα που έσπασαν στο πάρτι, μας αποκάλυψε ότι η μητέρα του ήταν τραγουδίστρια και ο πατέρας του μπουζουξής, οπότε θυμόταν από μικρός τα πιάτα να σπάνε!!

Την εποχή που οι Rolling Stones και ο Bod Dylan διέγραφαν τη νέα μόδα στις μουσικές αναζητήσεις των νέων, ενώ οι Black Sabbath και οι Led Zeppelin έβαζαν τη δική τους πινελιά στο μουσικό καμβά των 70s, ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Νίκος Ξενίδης γνώρισε τη Σταυρούλα με τη γνήσια λαϊκή φωνή. Ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να κάνουν τα κοινά εφηβικά τους όνειρα πραγματικότητα.



Ζευγάρι πια, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το ρεύμα της εποχής, τη μετανάστευση, από την πολύπαθη μεταπολεμική Ελλάδα στο εξωτερικό, αναζητώντας ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον. Το κέρμα που έριξαν έπεσε στη Γερμανία και το «ελληνικό» Ντίσελντορφ, που φιλοξένησε πλήθος Ελλήνων μεταναστών. Μόνο που ο Νίκος και η Σταυρούλα δεν θα πήγαιναν σε κάποια φάμπρικα, ούτε είχαν τα χρήματα να ανοίξουν δική τους «greek taverna». Με το μπουζούκι του Νίκου στις αποσκευές και το ταλέντο της Σταυρούλας στο τραγούδι ως διαβατήριο, έγιναν καλλιτεχνικό ντουέτο και έκαναν μόδα τα τραγούδια της ξενιτιάς στα ελληνικά στέκια της Γερμανίας.

Καρπός του έρωτα των δύο Ελλήνων μεταναστών ήταν η Νίνα και ο Μπάμπης. Η Νίνα μεγαλύτερη από τον Μπάμπη κατά ενάμιση χρόνο. Αν και τόσο κοντά στην ηλικία, τα δυο αδέλφια είχαν διαφορετικές κλίσεις και όνειρα ζωής, αλλά και μια μεγάλη αγάπη να τα ενώνει.



Το 1986 η οικογένεια Ξενίδη επέστρεψε στην Ελλάδα που ανθούσε. Η Θεσσαλονίκη έγινε η νέα πόλη διαμονής τους. Η Νίνα έκανε οικογένεια, απέκτησε δύο κοριτσάκια. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη μουσική, αφού, όπως η ίδια παραδέχεται, δεν πήρε το «μικρόβιο» της οικογένειας. Ο αδελφός της, πάλι, ο Μπάμπης Ξενίδης, έγινε γνωστός ως Bo, ράπερ και συνθέτης. Η Νίνα μιλάει για εκείνον με καμάρι. «Όσο μουσικό ταλέντο έλειψε από μένα, όλο μαζί κι άλλο τόσο το πήρε ο Βo, που από μικρός γρατζούναγε το μπουζούκι του πατέρα μας».

Σήμερα η Νίνα είναι 42 ετών και με την οικογένειά της επέστρεψαν στο Ντίσελντορφ, όπου ζουν πλέον μόνιμα. Ο Bo, πάλι, βρέθηκε ξαφνικά στον Άγιο Δομίνικο και πρωταγωνιστεί με τις επιδόσεις του στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor. Πολλές οι στερήσεις εκεί, αλλά αυτό που σίγουρα του λείπει όσο τίποτα άλλο δεν είναι το σπιτικό φαγητό της αδελφής του αλλά οι ανιψιές του, Ειρήνη και Σταυρούλα, 12 και 10 ετών αντίστοιχα, τις οποίες υπεραγαπά.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Η Τουρκάλα παίκτρια, Sabriye, όπως σας ενημερώσαμε και παραπάνω, εξέφρασε τον έρωτά της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν ήταν Τούρκος δεν θα μου ξέφευγε και θα τον έβαζα σε μια βιτρίνα απλά να τον βλέπω…»

O παίκτης των Μαχητών, πήγε στη Τουρκάλα, πυγμάχο και της έδωσε ένα λουλούδι, κάνοντας όλους τους παίκτες να γελάνε.

Γυρνώντας λοιπόν, στην παραλία, φυσικά, οι συμπαίκτες του, δεν υπήρχε περίπτωση να μην του κάνουν καζούρα!

Συγκεκριμένα του είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Τελευταία, νομίζω έχεις γίνει ψιλοχταπόδι, και παίζεις διπλό ταμπλό Ελλάδα-Τουρκία…», δίνοντας στεγνά το φλερτ που υπάρχει μεταξύ Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Τα συμπεράσματα δικά σας!!! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μετά την επιστροφή τους στην κοινή παραλία, μοιράστηκαν on camera τις καλύτερες στιγμές τους από το πάρτι.

Ωστόσο, ο Ντάνος έκανε τη διαφορά και εκτός από το φαγητό, είπε και κάτι άλλο που του έμεινε από το μοναδικό πάρτι.

Συγκεκριμένα, δήλωσε on camera, ότι αυτό που του άρεσε από το πάρτι, ήταν η στιγμή που πήρε το μικρόφωνο ο ράπερ Μπο, αλλά και ο χορός με την αντίπαλη ομάδα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Η πιο ωραία στιγμή για μένα ήταν μεν ο Μπο όταν βγήκε και έκανε τα ραπ του και μας πήγε λίγο στην πιο σύγχρονη μουσική απήχηση που έχουμε αγαπήσει από αυτόν, νομίζω όμως παράλληλα η στιγμή που χορεύαμε μαζί με τους Τούρκους και είχαμε αναμειχθεί σαν μια ομάδα…» Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Τέρμα τα ψέματα! Μαχητές και Διάσημοι επέστρεψαν κανονικά στο παιχνίδι και πλέον είναι αντίπαλοι!

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, και συγκεκριμένα μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ Χρανιώτη και Σπαλιάρα υπήρξαν πολλά νεύρα!

Ο Σπάλ, έχασε από τον Χρανιώτη και μαζί με τον πόντο έχασε και την ψυχραιμία του. Με την επιστροφή του στον πάγκο και στους συμπαίκτες του, ο «σφάχτης της καρύδας», εκνευρίστηκε με τον μισθοφόρο και πέταξε κάτω το μπουκάλι με δύναμη. Δείτε τι ακριβώς έγινε στο βίντεο του youweekly.gr:



Όπως σας ενημερώσαμε από τις 9:15 το βράδυ, πέσαμε 100% μέσα και πετύχαμε και το έπαθλο του φαγητού που ήταν Goody’s, αλλά και την νίκη των Μαχητών.

Αυτή ήταν μια εξαιρετικά ηχηρή απάντησε του site μας, απέναντι στον πόλεμο που ξεκίνησε η παραγωγή του survivor, με παραπληροφόρηση για spoiler και δημοσιογράφους που έχει βάλει να παραπλανούν τον κόσμο.

Το ανεξάρτητο youweekly.gr, επέστρεψε σήμερα με μία σούπερ διαρροή, μεγάλο – δώρο στους φανατικούς φίλους μας που μας στηρίζουν καθημερινά.

Όσο για του «άπιστους Θωμάδες», πιστεύουμε με το σημερινό μας spoiler, να τους πείσαμε, ακόμη και αυτούς, αφού όλοι έχουν δικαίωμα για ένα λάθος!

Δείτε το βίντεο της νίκης των Μαχητών με 10-7 και ραντεβού πάλι 7:30 με 9:30 στο επόμενο Survivor της Δευτέρας που θα σας έχουμε και πάλι ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ. Δείτε το απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Σοκ! Ο Βασάλος χτύπησε άσχημα στο παιχνίδι! Δείτε τι ακριβώς έγινε στο βίντεο

Survivor: Ποιος κέρδισε το έπαθλο φαγητού και την κρουαζιέρα με τον καταμαράν; (Βίντεο)

Survivor: Εκνευρισμένος ο Σπαλιάρας! Πέταξε το μπουκάλι από τα νεύρα του και τα έβαλε με τον… (Βίντεο)
TAGS