Survivor: Έχασαν την ψυχραιμία τους οι \"Μαχητές\" με τον Γιάννη Σπαλιάρα! Του τα \"χώνει\" ο μισθοφόρος μπροστά σε όλους! (Βίντεο)

Survivor: Έχασαν την ψυχραιμία τους οι \

Οι παίκτες στο Survivor και από τις δύο ομάδες, έχουν μείνει πολύ λίγοι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη.


Ο Γιάννης Σπαλιάρας, από τους πιο αδύναμους παίκτες στο παιχνίδι, στο αγώνισμα της Κυριακής, έδειξε πολλά νεύρα χάνοντας την ψυχραιμία του σε κάποια στιγμή δημιουργώντας εκνευρισμό στους συμπαίκτες του.

Όπως γνωρίζουν και οι ίδιοι, ο Γιάννης ούτε καλό, αλλά ούτε κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Αφού όμως ξέρει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει τους "Μαχητές" για όποια νίκη, θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει τόσο πολύ, όπως ανέφερε ο μισθοφόρος, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση είπε: Διαβάστε παρακάτω...

"Καλά, εμείς τον σεβόμαστε για τον λόγο ότι είναι ο μεγαλύτερος στην ομάδα. Ο Γιάννης όμως θέλει να δίνει μόνο εντολές, όχι να ακούει! Τελείωσε η υπομονή της ομάδας!", χώνοντας του και μπροστά σε όλους, ενώ ο Γιάννης δήλωσε: "Νιώθω ότι είμαι μισός στην μία ομάδα και ο άλλος μισός στην άλλη!" - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θοδωρής Μισόκαλος: Η τρυφερή φωτογραφία και η αφιέρωση για την γιορτή της αδερφής του, Ελένης Μενεγάκη! Δείτε πως της ευχήθηκε….

Mας μπέρδεψε! Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνού Χριστοφόρου για το Survivor που… μας άφησαν με την απορία! (Βίντεο)

Τι είδαμε στο Survivor: Το ελληνοτουρκικό γλέντι, ο έρωτας του Βασάλου με την Τουρκάλα, το τσιφτετέλι της Βαλαβάνη και το πιο δύσκολο αγώνισμα όλων των εποχών! Ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο; (Βίντεο)