\"Έχει πάει σε λάθος γάμο!\" Το ξεκαρδιστικό περιστατικό με την Μπέσυ Αργυράκη που αποκάλυψε η κόρη της! Το καυστικό σχόλιο της Σάσας Σταμάτη: \"Να το κοιτάξει!\" (Βίντεο)

\

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Εβελίνα Νικόλιζα, κόρη της Μπέσυς Αργυράκη. Μίλησε για την αφηρημάδα της μητέρας της, αλλά και τα κιλά που κατόρθωσε να χάσει.


"Μου αρέσει να πειραματίζομαι με το στυλ. Νομίζω ότι είμαι πολύ σοβαρή ακι μαζεμένη, έχω ένα κοριτσάκι μέσα μου. Πάντα η νοοτροπία μου ήταν ροκ, απλά δεν είχα το θάρρος να δοκιμάσω. Έχω χάσει 35 κιλά, κι έχω άλλα 8. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί η μαμά μου ξεχνάει τόσο πολύ.

Μόλις δει τη συνέντευξη, θα τα ακούσω πάλι, θα μου πει γιατί τα λες αυτά; Είναι πολύ αφηρημένη!Είχε πάει και σε λάθος γάμο, πήγε κανονικά, είπε στη νύφη πώς αδυνάτισες έτσι, και κοιταζόντουσαν, δεν την ήξερε κανείς, και λέγανε ποια είναι αυτή!" ανέφερε το απίστευτο περιστατικό η κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας. Διαβάστε παρακάτω...

"Αυτό πρέπει να το κοιτάξει, πέραν της πλάκας! Είναι κι άλλοι που πηγαίνουν στα μνημόσυνα, για να πάρουν το κέικ!" σχολίασε η Σάσα Σταμάτη, ενώ η Φαίη προσπάθησε να τη δικαιολογήσει. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Το ελληνοτουρκικό γλέντι, ο έρωτας του Βασάλου με την Τουρκάλα, το τσιφτετέλι της Βαλαβάνη και το πιο δύσκολο αγώνισμα όλων των εποχών! Ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο; (Βίντεο)

Θοδωρής Μισόκαλος: Η τρυφερή φωτογραφία και η αφιέρωση για την γιορτή της αδερφής του, Ελένης Μενεγάκη! Δείτε πως της ευχήθηκε….

Survivor trailer: «Ντου» στον Σπαλιάρα από όλους τους Μαχητές! Τον κατηγορούν ότι…