Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό για το φλερτ Τουρκάλας-Βασάλου! Χαμός με τη φωτογραφία της Σαμπριγιέ με συνεργάτη της Φαίης Σκορδά! (Βίντεο)

Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό για το φλερτ Τουρκάλας-Βασάλου! Χαμός με τη φωτογραφία της Σαμπριγιέ με συνεργάτη της Φαίης Σκορδά! (Βίντεο)

Στο Πρωινό σχολίασαν το ελληνοτουρκικό γλέντι στο Survivor, αλλά και το διαφαινόμενο φλερτ της Τουρκάλας παίκτριας με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τις εξελίξεις στο παιχνίδι.


"Η ελληνοτουρκική φιλία εξελίχθηκε, έγινε ελληνοτουρκικό σεξ! Σε αυτό το τσιγγάνικο γλέντι που έγινε, ήταν λες και ήταν σε μπουζουξίδικο της εθνικής οδού! Ήθελε να τον ρουφήξει κανονικότατα! Ο Βασάλος που είναι αφελής, πήγε και τη φίλησε μετά από τζατζίκι! Στο σεξ είναι πρώτες όλες, τις ακουμπάς κι αυτήν και όλες! Αν έχεις να κάνεις σεξ τρεις μήνες, μπορεί και να πας να φιλήσεις μια άγνωστη στο μάγουλο!" ήταν τα αρχικά καυστικότατα σχόλια που ακούστηκαν στο Πρωινό.

"Πρώτα αυτή ξεκίνησε, και το φιλάκι το έδωσε στα μαλλιά" είπε η Φαίη. "Ο Σπαλιάρας πού ήταν; Αυτός δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του! Έχει γίνει σαν τον Άγιο Ονούφριο! Προφανώς δεν είχε τις 4000, είδες ποιος τις έχει!" "Η Βαλαβάνη θα στενοχωρήθηκε πολύ!" συνέχισε η Φαίη και η Σάσα κατακεραύνωσε την παίκτρια των Διάσημων: "Να πιει ξύδι, να της περάσει!" Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά, το Πρωινό αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε φέρει την Σαμπριγιέ στην Ελλάδα, για αγώνες μποξ. Τα σχόλια για την εμφάνιση και το... κεφάλι του Στέφανου αποτέλεσαν αντικείμενο εκτενούς σχολιασμού από το Πρωινό:

"Τι κεφάλι είναι αυτό; Σαν το Μεταξόπουλο είσαι!" ενώ οι συντελεστές δεν αναγνώριζαν ότι είναι όντως αυτή. Τον ρώτησαν πόσο πήρε για να τη φέρει, και ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είχε ακριβό κασέ, και πήρε 1500 ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη: Πότε και πού θα διεξαχθεί ο τελικός του Survivor; Όλο το παρασκήνιο…(Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό! Η απίθανη ατάκα για την Πίπα Μίντλετον που άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)

Survivor: Εντάσεις στους «Μαχητές», πετούν εκτός τον Σπαλιάρα! Ο τραυματισμός του Βασάλου και το έπαθλο – έκπληξη! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει σήμερα; (Βίντεο)