Χαμός στο Πρωινό! Η απίθανη ατάκα για την Πίπα Μίντλετον που άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό! Η απίθανη ατάκα για την Πίπα Μίντλετον που άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)

Τα σχόλια για το γάμο της Πίππα Μίντλετον στο Πρωινό ήταν, όπως αναμενόταν απολαυστικά, με το μπάτζετ του γάμου να αποτελεί το κυρίως θέμα συζήτησης.


"Η Πίππα δεν είχε μάθει σε τέτοια. Για πολυεκατομμυριούχο έψαχνε! Για τα οπίσθά της έγινε γνωστή! Χούφτωσ'την!" ξεκίνησαν τα σχόλια, και κάπου εκεί ήρθε η ατάκα-βόμβα από τον Κώτσα Τσουρό, που άφησε τη Φαίη και την αρχισυντάκτριά της κάγκελο:

"Κανονικά θα έπρεπε να έχει τα πιο πολυδιαφημισμένα χείλη του πλανήτη, λόγω του ονόματός της!" είπε, και η Ελεάνα αναφώνησε: Διαβάστε παρακάτω...

"Παιδιά, σας παρακαλώ!". Κώστας και Σάσα προσπάθησαν να το μαζέψουν, λέγοντας ότι αναφέρονται στο διαφημιστικό θέμα που θα ακολουθήσει, και η Φαίη είπε όλο νόημα: "Ωραία διαφήμιση!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Το ελληνοτουρκικό γλέντι, ο έρωτας του Βασάλου με την Τουρκάλα, το τσιφτετέλι της Βαλαβάνη και το πιο δύσκολο αγώνισμα όλων των εποχών! Ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο; (Βίντεο)

Θοδωρής Μισόκαλος: Η τρυφερή φωτογραφία και η αφιέρωση για την γιορτή της αδερφής του, Ελένης Μενεγάκη! Δείτε πως της ευχήθηκε….

Survivor trailer: «Ντου» στον Σπαλιάρα από όλους τους Μαχητές! Τον κατηγορούν ότι…