Survivor: Εντάσεις στους «Μαχητές», πετούν εκτός τον Σπαλιάρα! Ο τραυματισμός του Βασάλου και το έπαθλο – έκπληξη! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει σήμερα; (Βίντεο)

Survivor: Εντάσεις στους «Μαχητές», πετούν εκτός τον Σπαλιάρα! Ο τραυματισμός του Βασάλου και το έπαθλο – έκπληξη! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει σήμερα; (Βίντεο)
Τα πράγματα αλλάζουν στην παραλία των «Μαχητών«. Οι μέρες περνούν και η επιβίωση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη αφού οι παίκτες είναι πολύ λίγοι πλέον, και δεν έχει κανείς περιθώρια για λάθη…

Τόσο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, όσο και οι υπόλοιποι, έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους προς τον Γιάννη Σπαλιάρα. Πλέον έχουν αποδεχθεί το γεγονός πως αγωνιστικά δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει μέχρι στιγμής, όμως στο θέμα συμβίωσης και συμπεριφοράς απαιτούν να αλλάξει και να μην χαλάει την αρμονία της ομάδας. Διαβάστε παρακάτω..

Μάλιστα, ο μισθοφόρος, δεν διστάζει να τα πει μπροστά του, καθώς παρά που πήραν τη νίκη στον αγώνα επάθλου την Κυριακή και είχαν μεγάλο προβάδισμα από τους «Διάσημους», κατάφερε να χαλάσει την ψυχολογία της ομάδας. Προφανώς κάτι γίνεται που εμείς δεν βλέπουμε γιατί, δεν είναι φυσιολογικό να είναι όλοι εναντίον του και οι «Μαχητές» να υποστηρίζουν τα ίδια πράγματα που έλεγαν και τότε οι «Διάσημοι». Ο Γιάννης από την πλευρά του, δεν καταλαβαίνει ότι κάνει κάτι κακό, απλώς θεωρεί ότι δεν ανήκει σε καμία ομάδα πλέον…

Σήμερα, «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού το οποία θα τους ξετρελάνει. Κάτι που δεν έχουν γευτεί μέχρι στιγμής και όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι πολλές φορές, τους έχει λείψει! Το συγκεκριμένο αγώνισμα είναι για γερά νεύρα! Οι παίκτες θα...Διαβάστε την συνέχεια εδώ.