\"Μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά αρνήθηκα, γιατί...\" Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει γιατί είπε\"όχι\" στο ριάλιτι! (Βίντεο)

\

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία μίλησε για τα προσωπικά και την πρόταση που είχε για το Survivor.


"Ασχολούμαι 3-4 χρόνια σαν ασκούμενη, για να κάνω μαθήματα πιλάτες. Μου είχαν πει να φτιάξω πράγματα στο πρόσωπό μου. Το 2017 όπου να ναι τελειώνει, δεν προλαβαίνω να ντυθώ νυφούλα, ο πατέρας μου τον εγκρίνει, γιατί με βλέπει καλά.

Δέχτηκα πρόταση για το Survivor, αλλά φοβήθηκα επειδή έχω αλλεργίες και τα λοιπά, μην με τσιμπήσει τίποτα ύποπτο, και λέω είναι πολύ ύπουλο πράγμα, μην γίνει τίποτα. Κρούση για το δεύτερο δεν έχει γίνει, δεν ξέρω αν θα πήγαινα!" κατέληξε. Διαβάστε παρακάτω...

Το ότι χρειάστηκε τόσο καιρό για να μάθει πιλάτες προκάλεσε τον σχολιασμό του Κώστα Τσουρού, που δεν άρεσε ιδιαίτερα στη Φαίη. "Ήσουν ειρωνικός τώρα, το θέμα είναι να βρεις αυτό που σου αρέσει να κάνεις!" του επεσήμανε αυστηρά. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη: Πότε και πού θα διεξαχθεί ο τελικός του Survivor; Όλο το παρασκήνιο…(Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό! Η απίθανη ατάκα για την Πίπα Μίντλετον που άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)

Survivor: Εντάσεις στους «Μαχητές», πετούν εκτός τον Σπαλιάρα! Ο τραυματισμός του Βασάλου και το έπαθλο – έκπληξη! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει σήμερα; (Βίντεο)