Σε άβολη θέση η Ελένη Μενεγάκη! Η συζήτηση για την απιστία, η εξομολόγηση της Φωτεινής και η αποκάλυψη για την Ελεονώρα Μελέτη! (Βίντεο)

Σε άβολη θέση η Ελένη Μενεγάκη! Η συζήτηση για την απιστία, η εξομολόγηση της Φωτεινής και η αποκάλυψη για την Ελεονώρα Μελέτη! (Βίντεο)

Στην εκπομπή της Ελένης συζητούσαν για την πρώτη εγκυμοσύνη της Beyonce, και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέφερε ότι αισθάνεται άβολα, να συζητά το λόγο για τον οποίο μπορεί να κατέφυγε στην επιλογή της παρένθετης μητρότητας η δημοφιλής τραγουδίστρια, καθ' ότι είναι πολύ προσωπικό ζήτημα.


"Έχεις δίκιο, νιώθω το ίδιο άβολα όπως κι εσύ!" συμφώνησε η Ελένη και προχώρησε στο θέμα. Η συζήτηση επίσης κυμάνθηκε γύρω από το κατά πόσο πουλάει την νέα της εγκυμοσύνη, με την παρουσιάστρια να μην συμφωνεί με την εν λόγω άποψη. Δείτε τη δύσκολη θέση της Ελένης στο βίντεο που ακολουθεί:



Η συζήτηση προχώρησε γύρω από την απιστία, και η Φωτεινή δεν δίστασε να προχωρήσει σε άλλη μία προσωπική εξομολόγηση.

"Η πρώτη μου σχέση ήταν πολύ προβληματική, είχε απιστήσει πάρα πολύ! Είχαμε τρία χρόνια σχέση, είχα δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν ήμουν όμως σίγουρη. Είχα δει ένα μήνυμα, και τελικά ανακάλυψα ότι είχε απιστήσει παραπάνω από το φυσιολογικό, και δεν το έχω ξεχάσει ακόμη! Φοβάμαι ότι κάθε σχέση μου θα πάει έτσι! Τον είχα ρωτήσει, το είχε παραδεχτεί, τον συγχώρησα, αλλά η σχέση μας άλλαξε τελείως! Με την τελευταία κοπέλα που με απάτησε μάλιστα παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια!" είπε η συνεργάτης της, και η Ελένη δεν δίστασε να πει:

"Έχω φύγει από αυτή τη φάση ζωής εντελώς! Δεν μπορώ να την παρακολουθήσω πια, έχει φύγει τελείως από τη ζωή μου, δεν μπορώ να συμβουλεύσω, ο καθένας ξέρει τι να κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του! Φέρτε μου τον παγωμένο μου καφέ, γιατί με έχετε ταράξει! Μην ρωτάτε, ή μην αφήνετε να σας πουν! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι δυνατοί! Για αυτό δεν κάνει αν δίνουμε συμβουλές, γιατί είναι σε σχέση με μας, αλλά δεν είμαστε ίδιοι, ούτε στην ίδια φάση. Μπορεί να είσαι αλλού πολύ διαφορετική και πολύ δυνατή!"

Οι κοπέλες συνέχισαν να μιλάνε, μιλώντας για τις παρακολουθήσεις σχέσεων, και η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε:

"Παραλίγο να μας συλλάβουν στα Πετράλωνα, που είμασταν τρεις σε ένα αυτοκίνητο με μαύρα γυαλιά!" μιλώντας παράλληλα για μία ιστορία που έχει διηγηθεί η Ελεονώρα Μελέτη, όπου χρησιμοποίησε ως μέσον το... ντελίβερι για να παρακολουθήσει πρώην της!

Η Ελένη ξεκαρδίστηκε στα γέλια, έστειλε τα χαιρετίσματα και τα χρόνια πολλά της στην παρουσιάστρια, και απόρησε πώς και δεν της το έχει πει σε μία από τις συζητήσεις τους! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

“Υπάρχει κατεύθυνση για την Ευρυδίκη…”: Το απίστευτο κάρφωμα στην παραγωγή του Survivor για την Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Ντροπή! Ο Θοδωρής Μαραντίνης χούφτωσε δημοσίως τη Σίσσυ Χρηστίδου! Φωτογραφία ντοκουμέντο…

Η απόλυτη γυναίκα! Η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό, από τον Άγιο Δομίνικο και μας άφησε άφωνους!