“Υπάρχει κατεύθυνση για την Ευρυδίκη…”: Το απίστευτο κάρφωμα στην παραγωγή του Survivor για την Βαλαβάνη! (Βίντεο)

“Υπάρχει κατεύθυνση για την Ευρυδίκη…”: Το απίστευτο κάρφωμα στην παραγωγή του Survivor για την Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, για το πώς παρουσιάζεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα στο Survivor, προκάλεσαν την έκρηξη των συνεργατών του Πρωινού! (Δείτε εδώ όσα δήλωσε η ηθοποιός)


"Δεν γίνεται να τα ρίχνουμε όλα στο μοντάζ! Μέχρι ενός σημείου, ναι! Τώρα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν το πρόσωπό της, την ετοιμάζουν για τελικό! Πηνελόπη μου, δεν θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε αλλά δεν είναι γλυκιά!

Την ξέραμε ως σκύλα, και τώρα βγαίνει γατούλα! Μπορεί να της έχουν πει μαλάκωσέ το! Υπάρχει κατεύθυνση, φαίνεται ! Η Σάρα είναι γλυκιά, αλλά χαζοχαρούμενη γλυκιά!" ήρθαν τα κατακεραυνωτικά σχόλια από τους συνεργάτες του Πρωινού. Διαβάστε παρακάτω...

Η Φαίη από την άλλη, προσπαθούσε να δικαιολογήσει αυτά που είπε η ηθοποιός, αλλά είχε κολλήσει και ανέφερε διαρκώς την Ευρυδίκη ως "Ευδοκία και Ευδοξία", προξενώντας τα γέλια των συνεργατών της. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη: Πότε και πού θα διεξαχθεί ο τελικός του Survivor; Όλο το παρασκήνιο…(Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό! Η απίθανη ατάκα για την Πίπα Μίντλετον που άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)

Survivor: Εντάσεις στους «Μαχητές», πετούν εκτός τον Σπαλιάρα! Ο τραυματισμός του Βασάλου και το έπαθλο – έκπληξη! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει σήμερα; (Βίντεο)