Η Μαρία Κορινθίου τα \"έχωσε\" για τα καλά στον Τσουρό! Σε απίστευτη αμηχανία η Σκορδά! Τον ξέσκισε κανονικά... (Βίντεο)

Η Μαρία Κορινθίου τα \

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα η Μαρία Κορινθίου.


Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για τις αισθησιακές της φωτογραφίσεις. Η εκρηκτική της εμφάνιση, φυσικά και σχολιάστηκε από τη Φαίη, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς το τερμάτισε λέγοντας: "Τουμπανάρα!"

"Πάντα είχε θέμα ο Τσουρός!" είπε αναφορικά με τα σχόλια του δημοσιογράφου για τις φωτογραφίσεις της. Διαβάστε παρακάτω...

"Καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά καλό θα ήταν να το κάνει με ευγένεια, ήταν ειρωνικά τα σχόλια. Κι εσύ έτσι όπως το λες, δεν θέλω να συμφωνούν όλοι με ό,τι κάνω! Μου έγινε πρόταση από το περιοδικό σε μικρό διάστημα, αρχικά είχα κάποιους ενδοιασμούς, δεν ήταν ότι περίμενα κάτι άλλο, μιλήσαμε, είδαμε το concept, μου άρεσε πάρα πολύ, το θεώρησα πολύ τιμητικό, και είπα γιατί όχι!

Έπαθα συμπτώματα υπερκόπωσης. Το Σεπτέμβρη έπαθα το βαρύ, ξύπνησα μια μέρα, είχα φοβερή ημικρανία, τρέχαν τα μάτια και η μύτη μου, ένιωθα μια πίεση, τάσεις προς εμετό, ζαλάδες, και δεν μπορούσα να μιλήσω, σαν να είχα πάθει εγκεφαλικό, ο Γιάννης δεν με καταλάβαινε, επειδή του μιλούσα! Με πήρε, πήγαμε στο νοσοκομείο, κάναμε αξονική στο κεφάλι, και μου είπαν ότι έχω υπερκόπωση.

Στο θέατρο και πεθαμένος πηγαίνεις, είχα διπλή παράσταση, χαπακώθηκα και πήγα. Έπρεπε να ξεκουραστώ, δεν ξεκουράστηκα ποτέ, και πριν από περίπου δύο εβδομάδες, σηκώθηκα πάλι με ημικρανία, χαπακώνομαι γρήγορα για να το προλάβω, έκανα εμετούς και ήμουν όλη μέρα στο κρεβάτι!Είμαι πολύ ενεργητικός τύπος, δεν μπορώ να κάτσω!" είπε η ηθοποιός. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:



"Στο σπίτι έχουμε 5 σκυλιά, παπαγάλο, προχτές πήραμε και ένα κουνέλι, χελωνίτσες, ψαράκια! Η Ισμήνη είναι 8μιση, λέει ότι θα βοηθήσει, αλλά δεν βοηθάει! Είναι ενεργητική, την έχω προσέξει πολύ, και ενώ είναι τσαούσα και αντράκι, ταυτόχρονα είναι πολύ ευαίσθητη και δοτική. Πάντα ζητούσε και ζητάει αδερφάκι, έρχονται από παντού καινούργια ανίψια και λέει "μόνο ξαδερφάκια έχω εγώ"! Είναι το κρίμα μου, νιώθω τύψεις πολλές φορές, αλλά μου φεύγουν!

Δεν το προσπαθήσαμε γιατί μία μπορεί να μην τύχαινε, μία το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, υπήρξαν και φορές που ήταν συνειδητή η απόφαση αυτή, αλλά είναι καλό να έχουν αδέρφια τα παιδιά. Απλά επειδή πέρασα τόσα πολλά από την εγκυμοσύνη μέχρι και πρότινος, μέχρι να γίνει 6 χρονών, γιατί δεν δούλευα, ήμουνα μέσα. Έκανα θέατρο, αλλά δεν ήμουν ενεργή. Κάποια στιγμή αυτό λίγο... ξέρεις. Είναι λίγο ψυχολογικό νομίζω! Εγώ είχα δύο αδέρφια, μεγαλώσαμε μαζί κανονικά με τη μαμά μου! Απλά έφυγα στα 18 σαν την τρελή να πάω Αμερική. Με έφεραν πίσω με το ζόρι, είχε λήξει η βίζα μου!"

Αμέσως μετά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επίσκεψή της στην Αμερική, και στα αδέρφια της μητέρας της, τα οποία και ζουν μόνιμα εκεί. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο καβγαδάκι που είχε με τον σύζυγό της ένα απόγευμα: "Είμαστε στην Ανάβυσσο για καφέ, του είπα Γιάννη έχω θέατρο θα αργήσουμε, και τελικά αργήσαμε. Έφτασα με την ψυχή στο στόμα! Η Ισμήνη έχει πάρει από το Γιάννη το εγωιστικό και την γκρίνια του Γιάννη, είναι στη μέση προς το Γιάννη, έχει πάρει την τσαχπινιά τη δική μου! Ο καλύτερός της φίλος είναι ο Φίλιππος της Σίσσυς!" είπε, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στα μελλοντικά της σχέδια, από κοινού με τον σύζυγό της.

"Ξέρω ότι παρεξηγούμαι και το πληρώνω ότι λέω ελεύθερα τη γνώμη μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Έχω σοβαρό πρόβλημα με το θέμα του σεβασμού, δεν μπορώ να μη μιλήσω ή να μην πω τη γνώμη μου για να γίνω αρεστή. Δεν θέλω να μου γλείφεις τα αυτιά, αλλά η ειρωνεία ενός ανθρώπου, και να μην σέβεσαι κάποιον και κάτι, δεν μου αρέσει.

Το λέω και για τον Τσουρό, να λες "ντροπή, και τι είναι αυτά που κάνει!" είμαι 15 χρόνια σε αυτόν τον χώρο,δ εν είναι και λίγα! Με ενόχλησε η ειρωνεία, το λέω! Όπως έχει το βήμα να βγει και να πει τη γνώμη του, έχω κι εγώ την πολυτέλεια να έρθω εδώ και να έχω έναν αντίλογο! Δεν το θεώρησα όμορφο, ούτε ευγενικό, και η Σάσα είπε τη γνώμη της, αλλά... Η ειρωνεία κι οι μορφασμοί με υποβιβάζουν, με θίγουν! Και εγώ είναι γνωστό ότι θα βγω και θα απαντήσω!" συνέχισε η ηθοποιός, κατακεραυνώνοντας τον συνεργάτη της Φαίης, φέρνοντάς την σε αμηχανία,και στη θέση να προσπαθεί να τον δικαιολογήσει. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

“Υπάρχει κατεύθυνση για την Ευρυδίκη…”: Το απίστευτο κάρφωμα στην παραγωγή του Survivor για την Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Ντροπή! Ο Θοδωρής Μαραντίνης χούφτωσε δημοσίως τη Σίσσυ Χρηστίδου! Φωτογραφία ντοκουμέντο…

Η απόλυτη γυναίκα! Η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό, από τον Άγιο Δομίνικο και μας άφησε άφωνους!