\"Άσε με, γιατί έσκασα!\" Απογοητευμένη η Ελένη Μενεγάκη με την ήττα των Ελλήνων στο Survivor! Τα σχόλια για το φλερτ Τουρκάλας-Βασάλου! (Βίντεο)

\

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συζήτησαν τις εξελίξεις στο χτεσινό Survivor, και επικεντρώθηκαν στο ελληνοτουρκικό γλέντι.


Η Ελένη πήγε στη συζήτηση, "μαλώνοντας" χαριτωμένα τους συνεργάτες της Φωτεινή και Γρηγόρη που κοντραρίζονταν για την μπλούζα του δεύτερου, η οποία άρεσε πολύ στην παρουσιάστρια.

"Άσε με, γιατί έσκασα! Το είχα πολύ σίγουρο ότι θα κερδίσουμε! Πόσο να αντέξει και ο Ντάνος; Έπρεπε να τον ανταλλάξουν!" αναφώνησε η Ελένη. "Το είχαμε σιγουράκι, και στενοχωρήθηκα γιατί χάσαμε άδικα! Με συγκίνησε ο Ντάνος, όλοι θέλαμε να κερδίσουμε!" είπε ο Γρηγόρης. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Παιδιά, συγγνώμη! Είναι σαν να κέρδισε! Για ένα κυβάκι μιλάμε; Ήταν άθλος!" είπε η Ελένη, έχοντας δει το βίντεο. "Κάναμε λάθος επιλογές προσώπου! Ο Σπαλιάρας δεν έπρεπε να παίξει, έπρεπε να μπει ο Βασάλος, αλλά δεν ήθελε!"

"Είδα καλά; Μια Τουρκάλα που είπε ότι της άρεσε ο Κωνσταντίνος;" ρώτησε τους συνεργάτες της η Ελένη, μένοντας άφωνη από τις εκδηλώσεις θαυμασμού της Τουρκάλας παίκτριας. "Δεν είναι μόνο η απόσταση είναι πολλά που μας χωρίζουν, είναι η θρησκεία!" υπογράμμισε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Aυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει προτεινόμενος;" ρώτησε η Ελένη. "Δεν είμαι ανθρωποφάγα, αλλά τη θέλω την αποχώρηση!" είπε η Φωτεινή. "Ο Σπαλιάρας είπε ότι είναι χταπόδι ο Βασάλος, που σημαίνει ότι όντως κάτι τρέχει με τη Βαλαβάνη!" είπε ο Γρηγόρης και η Ελένη αναφώνησε έκπληκτη: "Με ποια τρέχει κάτι; Κι εγώ για ντροπαλό παιδί τον έχω!" "Μαγκώθηκε η Ευρυδίκη, ζήλεψε λίγο! Έπαιξε το μάτι του!" είπαν Γρηγόρης και Φωτεινή.

"Τον Σπαλιάρα απορώ πώς τον αντέχουν ακόμη! Δεν σταυρώνει παιχνίδι! Εκνευρίστηκε μάλιστα και πέταξε και μπουκάλι!" διαπίστωσε ο Γρηγόρης, και η Ελένη για άλλη μια φορά δεν πίστευε στα αυτιά της. "Ποιος; Πέταξε μπουκάλια ο Σπαλιάρας;" είπε, με την απορία ζωγραφισμένη στο βλέμμα σας. "Εγώ θα σας δώσω, παιδιά! Την ώρα που είπε ότι δεν τον θέλει καθόλου, γέλασαν όλοι οι οπερατέρ!" κάρφωσε η Ελένη τους τεχνικούς της εκπομπής. Δείτε τι έγινε στο επόμενο βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

“Υπάρχει κατεύθυνση για την Ευρυδίκη…”: Το απίστευτο κάρφωμα στην παραγωγή του Survivor για την Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Ντροπή! Ο Θοδωρής Μαραντίνης χούφτωσε δημοσίως τη Σίσσυ Χρηστίδου! Φωτογραφία ντοκουμέντο…

Η απόλυτη γυναίκα! Η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό, από τον Άγιο Δομίνικο και μας άφησε άφωνους!