Η Χριστίνα Μπόμπα στην πιο σeξι εκδοχή της! Προκαλεί αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο!

Η Χριστίνα Μπόμπα στην πιο σeξι εκδοχή της! Προκαλεί αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο!

Η αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία παράτησε τη δουλειά της και την καθημερινότητα της στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στο ταίρι της, δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της στον Άγιο Δομίνικο!


Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνει συχνά πυκνά τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με το πως περνάει στο νησί της Καραϊβικής!

Η όμορφη Χριστίνα και σύντροφος του Σάκη, προκαλεί αναστάτωση με το πέρασμα της καθώς με τα μικροσκοπικά μαγιό και τα σούπερ σέξι σορτσάκια με τα οποία κυκλοφορεί στην Δομινικανή Δημοκρατία δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητη! Διαβάστε παρακάτω...

Σε μία από της ανάρτησης της πόζαρε με ένα «καυτό» τζιν σορτσάκι επάνω στην αμμουδιά γράφοντας: «Το χθες είναι ιστορία, το αύριο είναι μυστήριο, αλλά το σήμερα είναι δώρο».



Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the "present". #masteroogway #kungfupanda #myfavoritequote #myfavoriteanimationmovie


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις






Στην πιο πρόσφατη όμως ανάρτησή της η ίδια αναστάτωσε πάλι τον ανδρικό πληθυσμό με την καταπληκτική βουτιά της στην πισίνα! "Μια νέα εβδομάδα ξεκινά ! Καλημέρα, καλή εβδομάδα και #keepswimming ...!", ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: