Χαμός στο Πρωινό! Η ατάκα για τον Λιάγκα on air που γκρέμισε το πλατό! Η αυστηρή παρατήρηση της Λίτσας Πατέρα στην Φαίη ΣΚορδά! (Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό! Η ατάκα για τον Λιάγκα on air που γκρέμισε το πλατό! Η αυστηρή παρατήρηση της Λίτσας Πατέρα στην Φαίη ΣΚορδά! (Βίντεο)

Απίστευτο σκηνικό σήμερα στο Πρωινό, με το θέμα για τον κάκτο και τις πολλαπλές του χρήσεις να προξενεί χαμό.


Η εμμονή της Φαίης να μιλά για τις ευεργετικές ιδιότητες του κάκτου, προκάλεσε την έκρηξη του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος φώναξε: "Φωτεινός παντογνώστης! Ποιος είναι μέσα σου, πες; Βγες έξω, μυτόγκα!" αναφερόμενος προφανώς στον Γιώργο Λιάγκα, και το πλατό έπεσε από τα γέλια!

"Γελάς, Κωνσταντινίδη, ε; Γέλα!" ήταν το μόνο που κατόρθωσε να πει η Φαίη. Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:



Το σκηνικό αυτό είχε και τα... απόνερά του. Όταν η Λίτσα ξεκίνησε να λέει τις γενικές προβλέψεις της για τα ζώδια, η Φαίη εξακολουθούσε να χαμογελάει. Τότε η αστρολόγος την κοίταξε έντονα και την κατακεραύνωσε, λέγοντας:

"Δεν θέλω να γελάς όταν λέω για τους Διδύμους!" είπε, χτυπώντας το στυλό της στο τραπέζι, συμπληρώνοντας: "Γιατί θα αρχίσω να γελάω για τους Υδροχόους!" Η Φαίη συμμορφώθηκε άμεσα και η Λίτσα προχώρησε στις προβλέψεις της. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Η παρουσιάστρια δεν πτοήθηκε, ωστόσο, και αμέσως μετά δοκίμασε σαλάτα με κάκτο. "Έφαγα κάκτο! Έχω φάει και σπάγγο! Δημήτρη Γιαχνή, αν περνάς μια δύσκολη φάση στα προσωπικά σου..." είπε στο σκηνοθέτη της, γελώντας για τα πειράγματα στο ακουστικό της. Δείτε το σκηνικό στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χαμός στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος σκοτώνεται με Πρίαμο – Αναγνωστόπουλο! Ο μισθοφόρος έβαλε πάλι το «χεράκι» του και τους έκανε άνω κάτω…

«Ρισκάρεις την υγεία σου για ένα παλιοπαίχνιδο;» Άγριο ξέσπασμα κατά της Βαλαβάνη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί! (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Το τραγικό λάθος του μοντάζ που εκθέτει ανεπανόρθωτα την παραγωγή και προδίδει ότι τα παιχνίδια είναι στημένα! (Βίντεο)