\"Είναι ακαμάτης!\" Άγριο κράξιμο στον Γιάννη Σπαλιάρα από το Πρωινό! Το σαρδάμ με τον Λιάγκα που προκάλεσε γέλια...(Βίντεο)

\

Στο Πρωινό σχολίασαν τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, αλλά και τις επερχόμενες εξελίξεις στο παιχνίδι.


"Ο Καζανόβας κουράστηκε, γιατί πλέον δεν είναι ο Σπαλιάρας, είναι ο Βασάλος, γιατί τον θέλουν όλες! Έκανε μια νίκη χτες, χαμός, μπήκε στο Γκίνες! Έκανε 15 λεπτά να το φτιάξει το παζλ, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του! Κοίτα και ο Βασάλος τι έπαθε!" ξεκίνησε να λέει ο Θέμης και η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε:

"Γελάς και είσαι ειρωνικός εσύ, να δω τι θα κάνεις όταν πάμε στη Χηνίτσα! Αυτοί που δεν μπορούν να κουνηθούν και να πάρουν τα πόδια τους, σχολιάζουν Σπαλιάρα και Βασάλο! Εδώ πήγες στο Ice!" "Δεν είχε εγκλεισμό και έσπασα και τον αγκώνα μου!" είπε ο Θέμης. Διαβάστε παρακάτω...

"Κακοπερνάνε πάντως!" είπαν αναφορικά με το έπαθλο. "Θέλει προσπάθεια να μην μπορείς να τα καταφέρεις με το παζλ! Ο Δημητράκης θα ήταν καλύτερα χτες από τον Λιά.. τον Σπαλιάρα! Λιάγκα πήγα να πω!" έκανε το σαρδάμ η Σάσα, και η Φαίη συμπλήρωσε όλο νόημα:

"Σου κόπηκε το γέλιο! Πάντως, να τον λένε μεγάλο τον Σπαλιάρα; Ντροπή!" "Είναι ο χειρότερος παίκτης! Τι να τον κάνουν αν δεν κέρδιζε και σε ένα παιχνίδι; Έχει καταντήσει εκνευριστικό! Είσαι που είσαι ακαμάτης, μην τους τη λες κιόλας!"

"Ξέρεις τι είναι 42 χρόνια να έχεις συνηθίσει να είσαι ο Σπαλιάρας;" δήλωσε η Φαίη και ο Τσουρός με το Θέμη ξέσπασαν:

"Τον κρατάμε μέσα επειδή είναι το καλό παιδί! Και με τους Τούρκους εξαιτίας του χάσαμε! Δεν είναι το Ραντεβού στα τυφλά! Και η Λάουρα ήταν καλύτερη! Παίζει το τελευταίο του χαρτί, το παίζει θύμα, μπας και τον κρατήσει ο κόσμος!" ήταν μερικά από όσα ειπώθηκαν.

"Ο Ντάνος πώς του φέρεται;" "Κάνει την προσευχή του και ο Ντάνος!" είπε ο Στέφανος και οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε ήταν εντονότατες. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χαμός στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος σκοτώνεται με Πρίαμο – Αναγνωστόπουλο! Ο μισθοφόρος έβαλε πάλι το «χεράκι» του και τους έκανε άνω κάτω…

«Ρισκάρεις την υγεία σου για ένα παλιοπαίχνιδο;» Άγριο ξέσπασμα κατά της Βαλαβάνη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί! (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Το τραγικό λάθος του μοντάζ που εκθέτει ανεπανόρθωτα την παραγωγή και προδίδει ότι τα παιχνίδια είναι στημένα! (Βίντεο)