Την πρόδωσε το ανοιχτό μικρόφωνο! Η Φαίη Σκορδά \"στόλισε\" στον αέρα συνεργάτη της! Η ατάκα που δεν έπρεπε να ακουστεί στον αέρα...(Βίντεο)

Την πρόδωσε το ανοιχτό μικρόφωνο! Η Φαίη Σκορδά \

Το Πρωινό επέστρεφε από τις διαφημίσεις, και η Φαίη Σκορδά δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν ήδη στον αέρα, υπολογίζοντας ίσως ότι έχει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα. Και κάπου εκεί, δεν άργησε να γίνει η "ζημιά".


Έτσι, ακούστηκε πεντακάθαρα στον αέρα ο χαρακτηρισμός με τον οποίο "στόλισε" τον συνεργάτης της, Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος αντιλήφθηκε προφανώς τι έχει συμβεί, και προσπάθησε να διασκεδάσει την κατάσταση, πετώντας ένα ανώδυνο σχόλιο με χαμόγελο.

Ποιος ξέρει τι να συνέβη κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να είμαστε παρόντες. Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χαμός στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος σκοτώνεται με Πρίαμο – Αναγνωστόπουλο! Ο μισθοφόρος έβαλε πάλι το «χεράκι» του και τους έκανε άνω κάτω…

«Ρισκάρεις την υγεία σου για ένα παλιοπαίχνιδο;» Άγριο ξέσπασμα κατά της Βαλαβάνη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί! (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Το τραγικό λάθος του μοντάζ που εκθέτει ανεπανόρθωτα την παραγωγή και προδίδει ότι τα παιχνίδια είναι στημένα! (Βίντεο)