Έντονη αμηχανία στο Πρωινό! Η ατάκα του Πολυχρονίδη στη Φαίη Σκορδά για το χωρισμό και οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας που τους έφεραν σε δύσκολη θέση! (Βίντεο)

Έντονη αμηχανία στο Πρωινό! Η ατάκα του Πολυχρονίδη στη Φαίη Σκορδά για το χωρισμό και οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας που τους έφεραν σε δύσκολη θέση! (Βίντεο)

Kαλεσμένος στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε σήμερα ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα, καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια.


"Με τον πατέρα μου έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα με το φορτηγό, έχω πάει παντού, και κάναμε και διακοπές, είχαμε υπαίθριο ξενοδοχείο το φορτηγό. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα σπιθαμή προς σπιθαμή! Το αθλητικό ρεπορτάζ είναι πολύ δύσκολο, οι αθλητικοί ρεπόρτερ που πάνε στο γήπεδο είναι δύσκολα.

Τα τελευταία χρόνια είναι χειρότερα, προχτές στο Βόλο είχαμε πόλεμο. Να μην πηγαίνετε στους αγώνες στο ποδόσφαιρο. Η πυγμαχία είναι λιγότερο βίαιη, από ένα ποδοσφαιρικό ματς!" ξεκίνησε να λέει, και κάπου εκεί η Φαίη πέταξε την ατάκα: "Θα πάω να δω την Κατερίνα σου!" του πέταξε η Φαίη και εκείνος βρέθηκε σε αμηχανία: "Μου; Πολλά ξέρεις εσύ!" αναφώνησε. Διαβάστε παρακάτω...

Η Φαίη είπε ότι η σύντροφός του είναι εκεί μαζί του, και ότι τον τιμά πάρα πολύ που αναφέρεται σε εκείνη ως "Κατερίνα μου", για να προχωρήσει η συζήτηση στα προσωπικά του καλεσμένου της. "Είμαι 39 ετών, έχω δυο παιδιά, 9 και 7 ετών. Παντρεύτηκα στα 30 μου, τα παιδιά είναι ολόιδια εγώ, ξανθά γαλανομάτικα!" συνέχισε χαμογελώντας. "Το θέμα δεν είναι πότε κάνεις τι, αλλά να το κάνεις με αγάπη. Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε τρομερά καλές σχέσεις! Να στα λέω να μαθαίνεις, πώς έρχεται η ισορροπία;" πέταξε την απίστευτη ατάκα για το χωρισμό της παρουσιάστριας, και εκείνη αρκέστηκε να απαντήσει:

"Δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις!Άσχετα αν κάποιοι έχουν περισσότερη ψυχραιμία, λογική και ωριμότητα!" και ο παρουσιαστής συμφώνησε ολόψυχα, εξηγώντας πώς έχει διασφαλίσει την ισορροπία με την πρώην σύζυγό του: "Θέλει πολιτισμό και συζήτηση, ειδικά αν μια οικογένεια έχει παιδιά" κατέληξε. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Αμέσως μετά, η κουβέντα συνεχίστηκε με το πώς γνώρισε τη σύντροφό του και στα πολλά πράγματα που κάνει επαγγελματικά.

"Πάμε για 4η σεζόν στον Τροχό της Τύχης, κάνω ραδιοφωνική εκπομπή, τρέχω και μια σχολή επαγγελματικής πάλης, σαν το σόου που έκανε παλιά ο Σουγκλάκος! Είναι αληθινός ο πόνος, είναι κατς, είναι σκηνοθετημένη πάλη! Είναι ηρωίδα που με αντέχει η Κατερίνα!" αναφώνησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, και αμέσως μετά έδειξαν πλάνα από το εν λόγω project, το οποίο άφησε άφωνη την Φαίη.

"Κάνουμε κι άλλα πράγματα, σε κάλεσα πέρυσι και δεν ήρθες, κάνουμε την μεγαλύτερη έκθεση ποπ κουλτούρας! Είναι το Δεκέμβρη, να πάρεις τα παιδιά και να έρθεις!" συνέχισε, ενώ η κάμερα έδειξε τη σύντροφό του, η οποία τον παρακολουθούσε από το backstage. "Σκέφτεστε να παντρευτείτε;"

"Άλλη πάλι από εδώ! Μας παντρεύουν κάθε εβδομάδα! Γιατί πρέπει να παντρευτούμε, είμαστε μια χαρά! Ο γάμος είναι μια τεκμηρίωση της ψευδαίσθησης ότι το έχεις κάνει!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χαμός στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος σκοτώνεται με Πρίαμο – Αναγνωστόπουλο! Ο μισθοφόρος έβαλε πάλι το «χεράκι» του και τους έκανε άνω κάτω…

«Ρισκάρεις την υγεία σου για ένα παλιοπαίχνιδο;» Άγριο ξέσπασμα κατά της Βαλαβάνη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί! (Βίντεο)

Survivor αποκάλυψη: Το τραγικό λάθος του μοντάζ που εκθέτει ανεπανόρθωτα την παραγωγή και προδίδει ότι τα παιχνίδια είναι στημένα! (Βίντεο)