Αποκλείεται να την αναγνωρίσετε! Δείτε πώς είναι σήμερα η 17χρονη «Μαιρούλα» από το Κωνσταντίνου & Ελένης!

Αποκλείεται να την αναγνωρίσετε! Δείτε πώς είναι σήμερα η 17χρονη «Μαιρούλα» από το Κωνσταντίνου & Ελένης!

Με το αγαπημένο σίριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχουν μεγαλώσει και έχουν κλάψει από τα γέλια γενιές και γενιές!


Οι περισσότεροι το έχουμε παρακολουθήσει πάνω από 10 φορές σε επανάληψη στην τηλεόραση με αποτέλεσμα να έχουμε μάθει όλες τις ατάκες της σειράς απ'έξω! Το ίδιο συμβαίνει και με τους πρωταγωνιστές του σίριαλ, οι οποίοι μας έχουν εντυπωθεί στον εγκέφαλο με μια συγκεκριμένη μορφή, αυτή που είχαν πριν από αρκετά χρόνια!

Οι ηθοποιοί όμως όπως κι εμείς οι ίδιοι αφού περνάν τα χρόνια, αλλάζουν και μεγαλώνουν! Τρανταχτό παράδειγμα η 19χρονη τότε Γιώτα Τζουάνη, η οποία συμμετείχε στο επιτυχημένο σίριαλ του Ant1 και υποδύθηκε τη 17χρονη γειτόνισσα του Μάνθου, Μαιρούλα, με την οποία ο ίδιος δήλωνε… σφόδρα ερωτευμένος. Τότε, την είδαμε στους δέκτες μας καστανόξανθη, με κοτσιδάκια και πολύ μικροκαμωμένη. Αυτό, άλλωστε, απαιτούσε και ο ρόλος. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ρόλος της ήταν τόσο χαρακτηριστικός και αγαπήθηκε πολύ από τους φανς της σειράς, οι οποίοι τη θυμούνται μέχρι σήμερα.



Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και η ηθοποιός είναι πλέον 37! Εξακολουθεί να εργάζεται στον χώρο του θεάματος, μα δείχνει να προτιμά τις θεατρικές παραστάσεις παρά την τηλεόραση από την οποία και απέχει. Σήμερα, μοιάζει εντελώς διαφορετική. Έχοντας επιλέξει το κατάξανθο μαλλί που της στερεί το «παιδικό» στοιχείο, η Γιώτα Τζουάνη μοιάζει να… μεγάλωσε απότομα. Δείτε παρακάτω την απίστευτη αλλαγή της:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; (Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό! Η ατάκα για τον Λιάγκα on air που γκρέμισε το πλατό! Η αυστηρή παρατήρηση της Λίτσας Πατέρα στην Φαίη ΣΚορδά! (Βίντεο)

Κλάψαμε! Τα απανωτά σαρδάμ της Φαίης Σκορδά on air και η αναφορά στην κούρασή της! «11 η ώρα τελειώσαμε από…» (Βίντεο)