Η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν στην κουζίνα της για να γευτεί το σπανακόρυζο του Γιώργου Τσούλη, και δεν παρέλειψε να στείλει τα χαιρετίσματά της.

“Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το σπανακόρυζο, ειδικά αν έχετε δικούς σας κήπους. Τα φιλιά μου στον κύριο Τζατζιμάκη, περιμένω το σπανάκι του! Δεν υπάρχει το σπανάκι του, είναι αριστούργημα!” είπε η Ελένη, αναφερόμενη στον προμηθευτή της, από ότι φαίνεται, σε ζαρζαβατικά. Δείτε το χαιρετισμό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; (Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό! Η ατάκα για τον Λιάγκα on air που γκρέμισε το πλατό! Η αυστηρή παρατήρηση της Λίτσας Πατέρα στην Φαίη ΣΚορδά! (Βίντεο)

Κλάψαμε! Τα απανωτά σαρδάμ της Φαίης Σκορδά on air και η αναφορά στην κούρασή της! «11 η ώρα τελειώσαμε από…» (Βίντεο)