Αποκάλυψη!Survivor Πανόραμα: Η Ελεονώρα Μελέτη είπε το spoiler για τον Μάριο Πρίαμο που δεν γνώριζε κανείς! Αρνήθηκε να απαντήσει η Αινατζόγλου (Βίντεο)

Αποκάλυψη!Survivor Πανόραμα: Η Ελεονώρα Μελέτη είπε το spoiler για τον Μάριο Πρίαμο που δεν γνώριζε κανείς! Αρνήθηκε να απαντήσει η Αινατζόγλου (Βίντεο)
Σαν βόμβα μας έσκασε στο κεφάλι, αυτό που ακούσαμε να βγαίνει από το στόμα της Ελεονώρας Μελέτη.

Όλοι γνωρίζαμε για έναν καυγά που συνέβη στο ξενοδοχείο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους συμπαίκτες του, όμως η Ελεονώρα άλλαξε τα δεδομένα και αποκάλυψε πως...Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, συζητώντας μαζί με τους παίκτες των Μαχητών, πέταξε ότι της είχε έρθει μια φήμη, μια πληροφορία, ότι στο ξενοδοχείο πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, όταν γνωρίζονταν οι παίκτες μεταξύ τους, είχε εκφράσει ο Πάνος Αργιανίδης την άποψή του να δημιουργήσει ένα κλίμα για τον Μάριο, ώστε να καταφέρουν να τον διώξουν. Δηλαδή είχε ξεκινήσει ένταση από το ξενοδοχείο για να στοχοποιηθεί ο Μάριος!

Οι παίκτες έχασαν τη λαλιά τους...

Ο Τσανγκ, φυσικά που είναι φίλος του είπε πως δεν είχε ακούσει κάτι τέτοιο, ενώ η Ελισάβετ, με αυτό το χαμόγελο είπε πως δεν θα ήθελε να πάρει θέση σε αυτό που άκουσε, έμεινε κάγκελο και είπε: "Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό! Καλύτερα μην πω κάτι..."

Φυσικά, η παρουσιάστρια, ανέφερε με χιούμορ πως το δικό της spoiler είναι καλύτερο από των υπολοίπων και οι παίκτες με τον τρόπο τους το επιβεβαίωσαν! Γιατί όμως ήθελαν να τον διώξουν πριν καν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα ενώ δείχνουν ότι τον συμπαθούν; Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο:



Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Ελένη Πετρουλάκη: Παιχνίδια με την κόρη της στην παραλία! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της! Σε ποιον μοιάζει;

Αποκλειστικό! Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη συνέντευξη της μετά το τροχαίο! Όσα περιέγραψε για εκείνη την ημέρα και η ανατριχιαστική αποκάλυψη για το πως έμαθε τον θάνατο του Παντελίδη!

Survivor: Σε νησί του Ιονίου αποφάσισαν να διοργανώσουν τον τελικό του ριάλιτι! Δεσμεύουν για 15 μέρες την….