\"Είναι κακομαθημένος!\" Ξέσκισαν τον Ντάνο στο \"Φτιάξε καφέ\"! \"Κάνει τον σταυρό του λες και πάει σε πόλεμο!\" (Βίντεο)

\

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν τις χτεσινές εντάσεις στο Survivor, καθώς και την άφιξη του Σάκη Ρουβά στην παραλία των παικτών.


"Έκανε φάουλ ο Ντάνος! Η παραγωγή δεν μας το έδειξε, προφανώς για να τον προστατεύσει! Θεωρώ ότι είναι δίκαιο που ξανάγινε ο γύρος, αλλά οι Διάσημοι θεωρούν ότι είναι αδικημένοι!" ξεκίνησε να λέει η Ανθή Βούλγαρη.

"Αν δεν τον είχε παρατηρήσει ο μισθοφόρος, θα το ξανάκαναν το παιχνίδι;" αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και οι συνεργάτιδές της απάντησαν ότι μάλλον όχι. "Προσπαθούν να χτίσουν το προφίλ ενός καλού παιδιού, και τον καλύπτουν από παντού τον Ντάνο, γιατί τόση κάλυψη; Η συμπεριφορά αυτή ήταν λίγο πονηρή, ήταν λίγο ύπουλο!" είπε η Ειρήνη Γκανιάτσου. Διαβάστε παρακάτω...

"Ήταν κουτοπόνηρη η συμπεριφορά, γιατί λέει ότι μπορεί να μην το πάρει κανείς χαμπάρι! Δεν παίζουν παιδάκια, αλλά ενήλικες! Είναι χαζομάρες να τσακώνονται για ένα παιχνίδι με τέτοιο μένος!" συνεχίστηκαν τα σχόλια από την πρωινή εκπομπή.

"Εγώ δεν αντέχω να τον βλέπω να κάνει συνεχώς τον σταυρό του, λες και πάει σε πόλεμο, ούτε οι παπάδες! Ο σταυρός είναι ιερό πράγμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται πριν από ένα παιχνίδι!" ξέσπασε η Τζωρτζέλα, για να προκαλέσει την αντίδραση της παρουσιάστριας.

"Ήταν πολύ εριστικός και με τους συμπαίκτες του ο Ντάνος! Αρπάχτηκε και με τον Χρανιώτη!" είπε η Ανθή, και η παρουσιάστρια συνέχισε να ρίχνει τα βέλη της:

"Είναι λίγο κακομαθημένος! Πρέπει να τον έχουν μεγαλώσει έτσι, ότι θέλει ο Ντάνος, γιατί τον βλέπεις πώς αντιδρά και όταν χάνει. Δεν φαντάζομαι γυναίκα να του δώσει χυλόπιτα, τι θα πάθει μετά! Εγώ θα του έδινα χυλόπιτα, δεν μου κάνει τίποτα!" "Μπορεί να θέλει να γίνει Ντάνος Ιντερνάσιοναλ!" είπε χιουμοριστικά ο Μαρίνος Βυθούλκας. Δείτε τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Τρομερή ατάκα του Σάκη Ρουβά στον Τανιμανίδη! «Να έρθεις να…» (Βίντεο)

Survivor: Απίστευτο! Έβαλαν τον Σάκη Ρουβά να τρίψει καρύδες (Βίντεο)

Survivor: Ο Σάκης Ρουβάς, άφησε κόκκαλο τον Ντάνο! «Είσαι σε άλλη ομάδα από σήμερα…» (Βίντεο)