\"Ήταν στημένο!\" Έκρηξη στο \"Φτιάξε καφέ\" για την επίσκεψη Ρουβά στο Survivor! Μεγάλη ένταση μεταξύ Καινούργιου-Τζωρτζέλας! (Βίντεο)

\

Στο "Φτιάξε καφέ" παρουσίασαν την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στην παραλία του Survivor, και εξήγησαν για ποιο λόγο η παραγωγή προσπάθησε να "πουλήσει" τον καλλιτέχνη ως έκπληξη στους παίκτες, αλλά μάλλον δεν τους βγήκε.


"Χτες αισθάνθηκα λίγο ηλίθια που το έβλεπα, και θέλω μια εβδομάδα αναρρωτική, γιατί δεν είναι δυνατόν να βλέπεις τον Σάκη Ρουβά στην παραλία, ενώ δεν έχεις δει άνθρωπο τόσο καιρό, και να λες απλά: "Α γεια σου Σάκη!

"Ήταν όλο στημένο. Εγώ τον συμπαθώ τον Σάκη Ρουβά, αλλά όποιος το σκέφτηκε αυτό, ήταν πάρα πολύ λάθος. Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τους Πόντιους και προκάλεσε την κατακραυγή του κόσμου, σκέφτηκαν να το μαζέψουν με το Ρουβά. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα, να λέει ο Σάκης ότι πείνασα και θα φάμε τώρα και θα κοιμηθώ!" είπε η Τζωρτζέλα και η Ανθή συμπλήρωσε: Διαβάστε παρακάτω...

"Χτες λέει ο Σάκης ότι τώρα καταλαβαίνετε τι περνάνε οι άποροι. Τι λες ρε Σάκη, πας καλά; Εξισώνεις τους φτωχούς που δεν έχουν να φάνε με αυτούς εκεί που έχουν πάει με τη θέλησή τους;"

Η Τζωρτζέλα ξεκίνησε να λέει ότι κόστισε πολλά χρήματα η επίσκεψή του, για να ανακοινώσουν ότι μαζέυτηκαν τρεις τόνοι ρύζι, που στοιχίζουν πέντε-έξι χιλιάδες ευρώ και η Κατερινα τη διέκοψε, προκαλώντας την έκρηξη της δημοσιογράφου: "Κατερίνα, θέλω να μιλήσω, μπορώ; Δεν τελειώνω αυτό που λέω και πετάγεσαι αμέσως να μου απαντήσεις!" "Μιλάς πιο πολύ από όλους, γιατί το κάνεις αυτό; Έκαναν μια μεγάλη πατάτα και προσπάθησαν να το μαζέψουν με τον Σάκη!"

Η δημοσιογράφος ωστόσο ήταν ασταμάτητη, και συνέχισε την επίθεση στην παραγωγή του παιχνιδιού, που έδωσε τόσα χρήματα για να στείλει τον Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο, λέγοντας: "Η ζωή των ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε δεν είναι παιχνίδι! Αυτό εκεί είναι ένα παιχνίδι!" Δείτε τη μεγάλη ένταση στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι κακομαθημένος!» Ξέσκισαν τον Ντάνο στο «Φτιάξε καφέ»! «Κάνει τον σταυρό του λες και πάει σε πόλεμο!» (Βίντεο)

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τους παίκτες του Survivor που έχει προκαλέσει πανικό στο Διαδίκτυο! Εντυπωσιακό στιγμιότυπο…

«Είμαι πολύ μεγάλη για να πάω στο Survivor!» Ξαφνιάζει η δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού για το ριάλιτι! (Βίντεο)