Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποκαλύπτουν την επιστροφή τους στην τηλεόραση και τα σχέδιά τους! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποκαλύπτουν την επιστροφή τους στην τηλεόραση και τα σχέδιά τους! (Βίντεο)
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια και το πώς ήταν αυτό το διάστημα εκτός τηλεόρασης.

"Μας έχετε λείψει πάρα πολύ!" είπε η παρουσιάστρια, και ο σύζυγός της συμπλήρωσε, όταν ερωτήθηκε πότε θα επιστρέψουν τηλεοπτικά: "Η τηλεόραση μας είναι ανοιχτή συνέχεια. Το συντομότερο θα μας δείτε. Από Σεπτέμβρη σίγουρα, μπορεί και νωρίτερα, θα δούμε, υπάρχουν διάφορα πράγματα, δεν είναι όλα ανακοινώσιμα. Το ιδανικό είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα σε αυτή τη ζωή!"

"Κάτι ξέρει που δεν ξέρω εγώ προφανώς!" είπε η Κατερίνα Καραβάτου. "Δεν είμασταν από την αρχή μαζί, βρεθήκαμε μετά, μπορεί να είμαστε στη συνέχεια, μπορεί να μην είμαστε!" κατέληξε, αφήνοντάς μας με την απορία, περί του τι μέλλει γενέσθαι. Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι κακομαθημένος!» Ξέσκισαν τον Ντάνο στο «Φτιάξε καφέ»! «Κάνει τον σταυρό του λες και πάει σε πόλεμο!» (Βίντεο)

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τους παίκτες του Survivor που έχει προκαλέσει πανικό στο Διαδίκτυο! Εντυπωσιακό στιγμιότυπο…

«Είμαι πολύ μεγάλη για να πάω στο Survivor!» Ξαφνιάζει η δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού για το ριάλιτι! (Βίντεο)