Χαμός ξανά στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος \"ορκίζεται\" εκδίκηση! Δεν θέλουν οι \"Διάσημοι\" να τα ξαναβρούν\" με τους \"Μαχητές\"! (Βίντεο)

Χαμός ξανά στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος \
Μία κίνηση των "Μαχητών" στο επεισόδιο της Τρίτης, στο survivor, έφερε οριστική ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων!

Η νίκη αρχικά ήταν των Διάσημων, όμως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι, λέγοντας πως ο Αγγελόπουλος έκανε πέναλντι και έκλεψε. Αυτό ήταν αρκετό για να να γίνει έξαλλος ο Σκιαθίτης παίκτης ο οποίος του επιτέθηκε μπροστά σε όλους για την άσχημη κατηγορία... Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν καθόλου, ειδικά από την πλευρά των "Διάσημων" οι οποίοι έχουν γίνει έξαλλοι με την "ύπουλη" κατ'αυτούς νίκη! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν έχουν συζητήσει ούτε καλυτέρευσαν οι σχέσεις από το συμβάν! Ωστόσο, σήμερα η μάχη θα είναι σκληρή αφού οι "Διάσημοι" θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω...


Αποκάλυψη-βόμβα: Παίκτρια του Survivor ξεσκεπάζει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μάριου! «Δεν είχε σπάσει την κλείδα, αλλά…» (Βίντεο)

Μίνα Αρναούτη: Ποια η σχέση της με την Φρόσω Κυριάκου 15 μήνες μετά το τροχαίο και η αποκάλυψη: «Πήγε κρυφά στο μνήμα του Παντελή…»

«Είμαι πολύ μεγάλη για να πάω στο Survivor!» Ξαφνιάζει η δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού για το ριάλιτι! (Βίντεο)